sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

PO.Pin 'markkinat'

Kateellisena ja köhäisenä lueskelin pääkaupunkiseudulla asuvien ystävien ja kanssabloggaajien kirjoittelua lasten messuista. Milloinkahan tänne 'maallekin' saataisiin jotain vastaavaa. No kuin lohdutukseksi, eilen oli kuitenkin PO.Pin kirpparipäivä ja paremmasta tietämättömänä ne kyllä vastasivat jonkin sortin messuja tai markkinoita. Meillä oli aamulla (yöllä) taas vauvauinti ja ajatuksena oli, että mennään sieltä sitten suoraan klo 10 alkavalla kirpparille, oltaisiin kerrankin jossain ihan ekana. Juu, niin varmaan! Oltiin Ravintola Osissa järjestetyillä kirppareilla klo 10.06 ja siellä oli ainakin 100 ihmistä jo valmiiksi. Aivan ei jonottaa tarvinnut sisälle, mutta ei sinne sekaankaan meinannut mahtua. Myyjiä oli mukavasti äkkiarviolta 12 ja lisäksi PO.Pin 'poistoja'. Paljon olisi ollut varmasti meidänkin kokoista ostettavaa, mutta paniikkihan tuossa väenpaljoudessa mainasi näin sosiaalisemmallekin mammalle tulla.

PO.Pin poistoista löydettiin kahdet kesäcaprit/legginsit, shortsit, 'tumppuja' (jotka eivät eksyneet kuvaan), pupusukat ja kirpparipuolelta muutamat sukat ja kiva pinkki tunika. Vähän melkein harmittaa näin jälkikäteen parin t-paidan ostamatta jättäminen ja se ettei ylipäänsä jaksanut tuossa väenpaljoudessa tarkemmin noita vaatteita 'hipistellä'. No, Kokkolan tummu oli myös laitettu paikallisille PO.Pin kirppareille tekemään löytöjä ja nyt sitten jännityksellä odotetaan mitä sieltä löytyi.

PO.Pin kirpparilöydöt


Kun kerta kaupungilla oltiin kerrankin näin poikkeuksellisen aikaisin niin ajateltiin kierrellä vähän muissakin kaupoissa. Ainakin sukkaostoksilla pitäisi käydä. Kappahlilta löytyi kivoja 'tennarisukkia' ja samanlaiset löytyi vielä lastenvaatteita myyvältä 'Pikku Vanha' -kirppariltakin. Pikku Vanhassa ei aiemmin oltu käytykään. Samalla vauhdilla pyyhkäistiin vielä lastenvaateliike 'Niilo Iloon', jota ei hieman syrjäisen sijainnin takia aiemmin oltu edes tiedetty olemassa olevankaan. Onneksi ovat muuttamassa lähiaikoina huomattavasti keskeisemmälle sijainnille torin kupeeseen. Niilo Ilosta mukaan tarttui pitkään haussa olleet keltaiset NOSHin velourpöksyt (nämäkään eivät kuvaan päässeet, koska ottivat kuvaushetkellä päiväunia ulkona). Lindexille tehtiin myös pikainen pyörähdys, joka jäi todella pikaiseksi. En ole koskaan osannut sieltä mitään ostaa, enkä varmaan koskaan osaakaan. Eiliseltä käynniltä jäi käteen ainoastaa ainakin 4 bongattua merkkituotekopiota!? Juurikin tämän takia, käynti jäi todella pikaiseksi. Tässä vaiheessa alkoi koko porukalla olla niin kova nälkä, että päätimme suunnata syömään uuteen, hiljattain avattuun Chi Foo kiinalaiseen ravintolaan. Ravintola oli todella viihtyisä, moderni kiinalainen ravintola ja erityisesti mukavan tilava lastenrattaiden kanssa liikkuessa. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka lounasbuffetissa todella herkullista. Tulemme varmasti käymään siellä uudestaankin ja suosittelen kaikille Kuopiossa asuville/vieraileville. Matkalla autolle, eksyimme vielä PO.Pin liikkeeseen katselemaan uutuuksia. Ja tokihan sieltä piti kesäksi kotiuttaa farkkuinen 'shortsipuku'. Kotimatkalla piti vielä käydä Prismassa ruokaostoksilla vappua ajatellen ja täytyy myöntää, että viiden maissa kotiutuessa oli koko porukka päiväunien tarpeessa ... paitsi Siisseli, jolla juttua olisi riittänyt loputtomiin ;o) Että ihan tuossa oli messua tarpeeksi näin tottumattomalle!

Kivat tennarisukat


Tänään saatiin vielä yllätyskutsu, Me &I -kutsuille, mutta koska se Räkäpeikko on meillä edelleen kylässä niin ei päästy osallistumaan paikan päälle. Osallistuttiin etänä ja tilattiin uudesta mallistosta ihana sammakkobody. Kyllä sillä passaa kesällä kirmailla pihanurtsilla. Pikku Siisseli osallistui tänään Super-Vaarin ja insinööri Makkaraisen kanssa renkaiden vaihtoon ... todella tylsää touhua eli päikkäreiden paikka. Panda-pipo silmillä ei ihana aurinkokaan päässyt häikäisemään liiemmin.

Panda-pipo silmillä


Tässäpä vielä ne uudet NOSHin pökät ja uudet tennarisukat.
paita; Next, pipo; Mini Rodini

7 kommenttia:

  1. siis mikä ihmeen popin kirpparipäivä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Polarn O.Pyret lastenvaateliikkeen järjestämä kirppari, jossa kuka tahansa voi myydä omia Polarn O. Pyretin vaatteita. Ilmeisen suosittu tapahtuma, lievästi ilmaistuna ;o) Me oltiin ekaa kertaa ja mennään varmasti tulevaisuudessakin kun moinen taas järjestetään.

      Poista
  2. Vitsit mitä ihania löytöjä!:)
    Ihana toi sinikeltainen setti, ja pandapipo! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pandapipon kanssa kaikki näyttää hyvältä, vaikka sitten sairaalan avopaita!

      Poista
  3. Sulle on haasten mun blogissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kiva haaste, alan heti väsäämään. Katsotaan mitä saan aikaan :o)

      Poista
  4. ok, pitää pitää silmät ja korvat auki, en ole moisesta ennen kuullutkaan! vautsivau!

    VastaaPoista