keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kuninkaan syntymäpäivät!

Meillä oli tänään Siisselin kanssa kotipäivä ja pidettiin aamulla yökkäripäivää. Siisselin uusi Me&I sirkusbody oli meillä kokeeksi yökkärinä ja se oli niin kiva ettei meinattu raaskia päivävaatteita vaihtaakaan.

sirkusbody: Me&I, pipo: Kappahl

No tuon sirkusbodyn ansiosta me oltiin niin hilpeällä tuulella, suorastaan juhlatuulella, että päätettiin pitää synttärit. Ai kenen synttärit? No eihän me voida tietää kenen kaikkien synttärit tänään on, joten ajateltiin varalta juhlia oikein hienosti uusissa farkuissa ja apinabodyssa. Eihän sitä tiedä, näähän saattoi olla vaikka jonkun kuninkaan synttärit?! Ja eihän synttärit ole mitään ilman vieraita, joten kutsuttiin Super-Vaari ja Kooma-mummi synttärikahveille. Super-Vaari toi banaanimunkkeja ja hedelmäsosetta juhlapöytään. Spotifysta soitettiin synttärilaulujakin eri kielillä varalta, kun ei me tiedetty minkä maan kuninkaan synttärit nää oli. Oli meillä vaan hienot synttärit! Nyt me ollaan ihan uupuneita tästä kaikesta juhlahulinasta ;o) Ei edes kuvaa muistettu ottaa kahvipöydästä.

farkut: Kappahl Newbie, body ja pipo: Kappahl
Juhlan kunniaksi toi Posti-Pate paketinkin. Annettiin se Ellimaikille. Siellä oli aivan mielettömän hienot kuulokkeet Urbanearsilta, jotka Ellimaikki viime torstaina tilasi Indiedaysin Mintun blogin innoittamana. Kiitos Mintulle ja Peetulle vinkistä. Noita oli aivan hurja valikoima todella herkullisissa väreissä. Ellimaikki tilasi grapet. Itse ottaisin silti ehkä valkoiset, koska en luultavsti osaisi päättää noista väreistä sopivinta. Tuo Ellimaikin malli on noista kuulokkeista tuo suurikokoisin Plattan, jonka Ellimaikki vielä valitsi 'plussana' eli siinä on tuossa tekstiilipäällysteisessä piuhassa 'kaukosäädin' äänenvoimakkuutta ja handsfreetä varten. Lisäksi tuohon kuulokkeeseen saa 'plugattua' toiset kuulokkeet vaikka kaverille. Todella kätevät ja erityisesti tyylikkäät. Mammalle kelpais kans!

Urbanears Plattan Plus

Me kaikki halutaan Plattanit!

2 kommenttia:

  1. Nauroin ääneen, kun näin Siisselin kuulokkeet päässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yo yo, jos on muuten noin cool niin on pakko olla myös Plattanit ;o)

      Poista