perjantai 13. huhtikuuta 2012

Takki takkutukkaiselle teinille?

Meillä asuu teini-ikäinen takkutukkainen peikkotyttö, joka tavallaan haluaisi olla trendikäs, mutta toisaalta muodit ei kiinnosta pätkääkään. Kevätkengiksi peikkotyttö eli Ellimaikki valitsi punaiset Conssit ja nyt olisi takin valinnan vuoro. Ongelmana vain tuntuu olevan, ettei Ellimaikki oikein tiedä mikä olisi tällä hetkellä muotia eli minkälaisen takin hän haluaisi. Syy voi toki olla myös siinä, että täällä päin Suomea ei vain yksinkertaisesti kukaan muukaan tiedä mikä on muotia?!  Koon puolestahan Ellimaikille ei enää lastenmallistojen vaatteet käy, ollaan nimittäin muutamaa 'pituussenttiä' vaille samankokoiset ;o) Ja naisten osastojen vaatteet tuntuvat vähän liian 'tätimäisiltä' tuon pienen peikkotytön mielestä. Takin pitäisi olla cool, mutta toisaalta käytännöllinen. Farkkutakki on viime kesältä, jos vaan mahtuu vielä. Vinkkejä otetaan vastaan kaikilta muotitietoisilta!

Tälle peikkotytölle pitäisi löytää takki kevääksi, kävelee muuten tuossa talvitakissa vielä heinäkuussakin! Vinkkejä?

Satunnaisesti Ellimaikki poimii 'tykkään'-juttuja netistä ja tänään löytyi 'sairaanmageet eli übercoolit' Urbanears -kuulokkeet, jotka me 'bongattiin' Indiedaysin Mintun blogista. Tilaukseen meni samantien ihanan 'greippinä' eli violettina. Kiitos vaan Mintulle kivasta postauksesta! Samaisesta jutusta Ellimaikki löysi myös kivat karamellikynnet, jotka luonnollisesti piti heti saada itselleenkin. Ja niinhän me tytöt illalla maalattiin karkkikynnet Ellimaikillekin. Pikku Siisseli katseli naureskellen vierestä. On mulla melkoiset tytön tylleröt, ihania tyttösiä!

Tytöntylleröt, Sisi ja pikku-Sisi
Tykkään vaatteista, muodista, shoppailua suorastaan rakastan ... mutta hei, kolmen eri-ikäisen, erikokoisen ja erityylisen  'naisen' vaatettaminen on jo enemmän kun pelkkää shoppailua!

2 kommenttia:

 1. Voe! Luin ensin, että takatukkaiselle teinille, tämä lukihäiriö on kyllä ilo itselle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan se tavallaan takatukkakin, takkuinen sellainen :o) Piti ihan itsekin varmistaa, mitä olin kirjoittanut.

   Ja tervetuloa blogini lukijaksi!

   Poista