keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Attack of the tooth fairy?

Back in everyday life. Paluu arkeen puolimatkassa, vai onko? Pussukat ja nyssäkät alkaa olla purettu ja oma autokin on saatu takaisin. Pyykkivuori odottaa kodinhoitohuoneen lattialla ja koiran karvat lällättelee nurkissa. Eli ihan normipäivä! Eilen pääsin jopa viettämään taas mamman laatuaikaa ja kävin kampaajalla, joten kyllähän sitä taas jaksaa 'kotiäiteillä' oikein urakalla.

Lievästi touhuilua hidastaa pikku Siisselin harmitus ja hampaiden kiristys. Todellakin, pikku reppahousu hankaa yläientään ihan 'apinan raivolla' ja kuolaa valuu kun buldogilta. Jompi kumpi nyrkeistä on vuorollaan suussa kokonaan ja sillä se reppana yrittää hangata ikeniään, Sohvi-kirahvi tuntuu myös kivalta mutta kun ei oikein vielä pysy kädessä pirulainen, rättikin on välillä suussa. Kuulostaa ihan hammaskeijun hyökkäykseltä, mutta kun ikää on vasta 3 kk ja 1 viikko?! Onkohan hammaskeiju nyt erehtynyt osoitteesta? Voiko noin pienelle tulla jo ekat hampaat?  Kokemuksia kaverit?

mekko: Polarn O. Pyret, sukkikset: H&M ja tietenkin Sohvi
Jos kuulet tämän rakas hammaskeiju, niin mene pois vielä pariksi kuukaudeksi! Sitten saat tulla takaisin vaikka useamman hampaan kanssa ;o)

4 kommenttia:

 1. Wilsonia ei harmita, mutta se on kuolannut ihan kauheesti jo kuukauden ja nyrkit maistuu. Mä oon jotenkin allerginen kuolalle, joten olen aika varhaisessa vaiheessa antanut harson sille kouraan, sitä imiessä ei lainehdi joka paikka kuolassa. :)
  Mitään hampaanalkuja en näe enkä tunne, mutta eikös noi voi tehdä niitä kuukausikaupalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Siisseliäkään kovin suuresti taida harmittaa, lähinnä eniten ottaa päähän kai se kun ei vielä osaa pitää mitään 'jyrsittävää' itse kädessä. Ja mulla ei varsinaisesti ole mitään kuola-allergiaa, mutta rätti on meilläkin kovassa käytössä. Sen huomaa hyvin meidän valokuvista, joissa puolissa on jonkinsortin rätti naamalla. Meidän Riepu-Reetta!

   Poista
 2. toivottavasti hampaat (jos ovat jo tullakseen) puhkeavat äkkiä eivätkä aiheuta kiukkua ja kipua yhtään enempää! meidän siirin ekat hampaat puhkesi mummin syntymäpäivän kunniaksi siirin ollessa 7 kk..sampon hampaat puhkesi kans 7kk iässä.mutta voihan jotkut syntyä hampaat suussa joten ei kai se mikään ihme ole jos ne nyt puhkeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Insinööri Makkarainen oli kuulemma kehittänyt omat hampaansa tuossa vajaan 4 kk iässä ja kerralla sitten oikein useamman, että jos on isänsä tyttö hampaidenkin suhteen niin voihan ne tosiaan tupsahtaa tuonne pieneen suuhun jo piankin ... toivottavasti ei vielä. Ehtii vähän myöhemminkin!

   Poista