sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Peikkotyttö ja bilehile

Kirjoitin tämän postauksen jo lauantaina, julkaisin ja kun sunnuntaina avasin Bloggerin, oli se muuttunut typistetyksi luonnokseksi?! **** joukko rumia sanoja. Joten jouduin osin kirjoittamaan ja julkaisemaan tämän uudelleen.

Meidän peikkotytöllä oli eilen discoilta ja yhdessä me tytöt kaivettiin takkutukan alta esiin bilehile. Kynnet oli 'karkkimaalattu' jo edellisenä iltana. Peikkotyttö pyysi vienosti, josko laitettaisiin vähän luomiväriä ja ehkä vähän puuteriakin. Juu tottakai voidaan laittaa, annapas kun mamma näyttää ... just joo, itse saan laitettua nuden luomivärin koko luomelle hät'hätää ja siinä mun niin sanottu iltameikki silmien osalta onkin ;o) Että laitetaan vaan ja niinhän me tytöt taiteiltiin. Mamman mineraalipuuteria aluksi pieni sipaisu, ikkupikkusen poskipunaakin ja sitten luomille vähän valkoista, vaaleanvihreää ja luonnollisesti kimalletta. Ripsiväriä peikkotyttö ei enää halunnut. Itse ei sitä kuulemma näe silmälasit päässä laittaa ja mamman laittaessa kutittelee niin että lopputuloksena on poikkeuksetta superhepuli. Joten jätettiin nyt se vaihe tuunauksesta kokonaan väliin. Sensijaan laitettiin vähän vihreää kimallerajausta. Huulikiiltoa huuliin, hajuvettä vielä pieni hipsaus, pinni päähän ... ja hupsistakeikkaa, sieltähän oli kuoriutunut mamman pieni bilehile. Ihan poikanen vielä, mutta bilehile kuitenkin!
Harajuku Lovers


Karkkikynsien tuunausvälineet


Mamman pikku bilehile ja Angry Birds 'kuplajuomaa'

Discoilta meni hyvin, oli kuulemma ihan älyttömän siistii. Sokerihumala? Montahan noita Angry Birds 'kuplajuomia' meni? Tänään pikku bilehile sitten lähtee synttäribileisiin ja taas alkoi 'tuunaus'. On se yhtä juhlaa tuo teipeikkojenkin elämä.

Mutta tänään on todellakin kaikkien bilehileiden superpäivä. Nyt on nimittäin käynyt niin, että vanhusmammalomalainenkin pääsee illalla 'rimpsalle'. Tähän kohtaan on pakko laittaa 'Trippel Hurra'! Meikkisiveltimet järjestykseen, nudet huuliin sekä luomiin ja ripsimaalit ripsiin ... eli mamman 'klubimeikki' niinku Ellimaikki sanoo. 'Kuplajuomat' kassiin ja 'zippadai'. Pikku Siisselikin pääsi biletunnelmaan meidän tyttöjen valmistautuessa. Ainoa, jonka biletunnelma oli hakusessa oli insinööri Makkarainen, joka jäi kotimieheksi.


Night fever, night fever, we know how to do it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti