maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kevään merkkejä ...

Monelle pääsiäinen on yhtäkuin kevät, toisille varma keväänmerkki on ensimmäiset leskenlehdet, valuvat räystäät, miehille varmaan kesärenkaiden vaihto ... Meidän perheessä kaksi takuuvarmaa merkkiä keväästä ovat Vespan kaivaminen esiin pressun alta (ei vielä ajelu kuitenkaan) sekä kilpikonnan herääminen talvihorroksesta ja nyt ne molemmat on tämän kevään osilta tapahtuneet.

Kilpikonna eli Felina on 'nukkunut' tämän talven kaikenkaikkiaan tosi kehnosti. Normaalisti kun se laitetaan pärekorissaan komeroon lokakuussa niin vapun aikaan se yleensä kaivetaan komerosta esiin toivoen että se on vielä hengissä. Tänä talvena saimme ensimmäistä kertaa kuvattua rakkaan konnaystävämme joulukuusen alla kuusenpalloja ihmettelemässä eikä se vielä uutena vuotenakaan meinannut pysyä korissaan. Muutaman kuukauden se nyt kuitenkin enemmän tai vähemmän oli hiljaa komerossaan, mutta pääsiäisen aikaan se oli pakko ottaa sieltä pois rapistelemasta. Hieman on vielä hidasta Konnan kyyti, mutta jotakuinkin hereillä se jo on.


Vespan kaivaminen talviteloilta taas on minulle se varmin merkki keväästä ja kulman takana kolkuttelevasta kesästä. Tänä päivänä super-Vaari testasi 'Vesperin' kevätkunnon ja voi sitä iloista hurinaa, joka takaterassiltamme kuului kun 'Vesperi' ensimmäistä kertaa näki kevätauringon ja hieman bensaa suoniinsa. Mamman sininen suihkari!Ja lopuksi vielä pari 'päivän kuvaa' pikku Siisselistä. Tänään on taas ollut Pörri Suriaisen nuoleskelupäivä.

paita ja haalarit: Next
  
ruokinta-automaatti: designed by Lillukka, version nro3

2 kommenttia: