keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Odottavan aika on pitkä ...

Istuin Ellimaikin tietokoneella ja 'pörräilin' netissä etsiskelemässä kevättakkia Ellimaikille ja Mini Rodinin panda-bodya Siisselille. Samalla tuli ikuistettua pikku Piski, joka epäilemättä odotti insinööri Makkaraista kotiin. Pari tuntia myöhemmin pikku Piski oli yhä samassa paikassa ja odotteli. Voi tuota pientä reppahousua!

klo 13.10

klo 14.45
 Nyt kello on 16.20 ja pikku Piski istuu yhä samalla paikalla ja odottaa!

Pikku Siisseli eli Riepu-Reetta sensijaan osallistuu panda-bodyn metsästykseen ;o)

housut ja paita: George

4 kommenttia:

 1. Ihana pikkuinen! :) Ja söötti blogi sinulla!

  -Laapa
  laapalaura.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja ihana kuulla, että tykkäät blogistani. Tää on vielä vähän tälläistä aloittelijan raapustelua, mutta kyllä mä vielä opin tässäkin lajissa ;o) Toivottavasti pyörähdät täällä uudemmankin kerran!

   Poista
 2. Voi ihana karvakorva, joka odottaa ikkunassa. Meillä on nykyään alhaalta noi paikat "suljettu" verhoilla kun tää toinen kaveri näistä ilmottaa joka kerta hieman turhan äänekkäästi jos joku kävelee liian läheltä ohi. Vanhassa kodissa päivystys sujui juuri noin, ja ne törkeät ohikulkijat olivat vähän kauempana. :D
  Saanko kysyä mistä olette saaneet tuon ihanan pienen Nalle Luppakorvan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metelinhän se saa aikaiseksi tuo meidänkin pikku Piski, joka kerta kun joku hävytön sivullinen kehtaa näköpiiriin eksyä. Erityisen yleistä tällä hetkellä, kun naapuritontille rakennetaan rivitaloa ja piha on täynnä Raksa-Raneja, jotka luonnollisesti ovat pikku Piskin vihollisia nro 1. Onneksi Siisseli ei ole moksiskaan tuosta metelistä.

   Nalle Luppakorva on Ellimaikin unikaveri eli varmaan sen 13 vuotta vanha, ja se muutti meille muistaakseni Kampin Nallekaupasta ... onko se liike edes niin vanha? ... ei taida olla ... no sieltä se muistaakseni kuitenkin ostettiin Ellimaikille ja siitä lähtien on kulkenut mukana joka paikkaan.

   Poista