maanantai 2. huhtikuuta 2012

Neuvolan tuhma täti

Kylläpä ottaa Siisseliä päähän tai tarkemmin ottaen kannikkaan ja vieläpä molempiin! Siisselillä oli tänään 3 kk neuvola ja ensimmäiset ihan oikeat rokotukset. Kannikkaan napsahtivat yhdistelmä- ja pneumokokkirokotteet, että läjähti. Ja palkkioksi vielä rotarokote suuhun. A vot, että oli meteli valmis! Ei kiva, ei sitten yhtään kiva juttu ja neuvolan tätikin oli ihan hanurista (Siisselin mielestä). Olisi pikku reppana luultavasti kiroillut, jos osaisi. Minä ainakin olisin. Kuvitelkaa nyt itsellenne kananmunan kokoinen satsi kirvellystä molempaan kannikkaan?!

Totta puhuen, on se vaan hieno juttu, että Suomessa noita rokotuksia saa ja vielä ihan ilmaiseksi. Mä olen tavallaan kauhulla seurannut tuota sikainfluenssarokotteen takia noussutta keskustelua rokotusten vaarallisuudesta ja nimenomaan vaarallisuudesta, hyödyistä keskustelevat on hienosti vaimennettu. Myönnettäköön, että tuo sikainfluenssarokotteen ja narkolepsian välinen yhteys oli ikävä juttu, mutta laaja-mittaisempaan rokotusten vieroksuntaan se ei mielestäni kuitenkaan anna syytä. Kukaan ei varmasti halua tuberkuloosin, jäykkäkouristuksen, kurkkumädän, tuhkarokon tai polion kaltaisia tauteja takaisin lastemme arkipäivään. Rokotukset ovat mielestäni uimataidon ohella parhaat henkivakuutukset joita lapselleen pystyy jokainen meistä tarjoamaan. Ja mm. kummilahjaksi aivan erinomainen idea ovat esim. Havrix/Twinrix-, HPV- ja vesirokkorokotteet. Enempää kumminrakkautta voi tuskin tarjota!

housut: H&M, body: Baby Gap, huppari: Baby Boden4 kommenttia:

 1. voi pientä siisseli parkaa :(
  tässäpä hauskuutta niin siisseliä naurattaa; serkkupoika täältä lähettelee terveisiä- kun hän miettii kuinka voisi opetella lentämään kuten buzz lightyear ja on sitten meille suivaantunut kun torpataan ideat!
  p.s. siiri käski kertoa, että hetken se vaan kirpasee ja sitten on taas jo ihan hyvä olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano Sampolle terkut, että 'kohti ääretöntä ja sen yli'. Ei saa lannistaa lapsen lentohaluja. Jos haluaa lentää kuin Buzz Lightyear niin täytyy antaa lentää. Onnistuu varmasti, siihen tarvitaan vain 'uskoa, luottamusta ja ripaus keijupölyä'.

   Kyllä Siisseliä tais tänään kirpaista vähän pidemmän hetken, ainakin se karjui naama punaisena koko loppuillan. Vai olikohan vika 'angry bird'-vaipassa? Makkarainen istui kuulosuojaimet päässä, Siisseli sylissä ja katseli telkkaria. Toivottavasti huomenna on parempi päivä!

   Poista
 2. sampo kiittää terkuista, hänelle tuli heti parempi mieli kun kuuli sinusta :)
  aijai- varokaa angry birds vaippoja...meidän vaippakorissa ne aina siirtyy viimeiseksi kun ollaan vissiin vähän taikauskoisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sampo onkin mun idoli! Tein juuri huomion, että meillä alkaa olla vaippapaketti lopuillaan ja jäljellä on enää todellakin ainoastaan ... niitä angry birds vaippoja ;o) Taitaa siis olla meillä muutkin taikauskoisia kun minä.

   Poista