tiistai 17. huhtikuuta 2012

'Kaunis' kevätpäivä kaupungilla

"Meillä oli mamman kanssa tänään ajatuksena lähteä vähän ulkoilemaan kaupungille. Ajateltiin käydä ensin moikkaamassa mamman ihania työkavereita siellä isossa talossa, jossa on tosi paljon niitä tätejä ja setiä ja kaikilla on vihreät vaatteet ja hassut hatut. Niillä tädeillä varsinkin on tosi kuivat ja likaiset nahkat, kun mamma vie niille aina mennessään niitä rasvapurkkeja ja saippuoita isolla laatikolla, jossa lukee Dermosil. Niin meillä tänäänkin oli rasvalaatikko mukana kun isin kyydissä mentiin sinne 'talolle'. Matkalla haettiin postista paketti, jonka joku kiva 'täti' oli lähettänyt minulle Espanjasta asti."
Mihin hävisi kevätsää? Ja kuka on syyllinen, Pekka Pouta?

Insinööri Makkarainen valitsi tänään päivän asun, ihanan vaaleanpunaista :o)

Meillä tosiaan oli tarkoitus tänään vähän käydä kyläilemässä työpaikallani, jonka ihania maailmanparhaita työkavereita alkaa olla jo ISO ikävä! Takaisin tullessa oli tarkoitus kävellä kotiin vähän ulkoilumielessä, mutta 'Pekka Pouta' oli eri mieltä. Ei auta vaikka Kilppari on herännyt ja Vesperi testattu, kevätsäästä ei ollut tietoakaan. Lunta ja räntää tuli kohtisuoraan alas, ylös ja vaakasuoraan. Lämpötilakin oli nollassa, joten pieni tuuli siihen vielä lisäksi ja suunnitellut ulkoilut unohtuivat suht' vikkelään. Kaupungille lähdettiin kuitenkin urheasti ja kun sää kerta oli noinkin kehno, niin ajateltiin käydä vähän shopauttamassa ja tuhlaamassa Kappahlille saatu 20 € lahjakortti. Jostain syystä en oikein koskaan itse löydä Kappahlista mitään, sama juttu Lindexin kanssa ja tämän vuoksi harvoin niissä käynkään. Nyt meillä kuitenkin oli 20 € lahjakortti Kappahlille, joten ajattelin käydä sieltä jonkin bodyn tai yökkärin tms. En tiedä onko siellä kauankin ollut tuo 'Newbie' mallisto, jossa on 100 % ekologisesta puuvillasta valmistettuja ihanan pehmeitä ja ihan laadukkaankin tuntuisia bodeja ja housuja vauvoille koossa 50-68, mutta minulle se ainakin oli uusi tuttavuus. No niinhän siinä kävi, että 20 € meni helposti ja 'vähän' enemmänkin. Löydettiin Siisselin kanssa paljon kivoja perusvaatteita, joiden laadusta en tiedä, mutta ei ne paljoa maksaneetkaan.

Kappahlin Newbie ja Kaxs -mallistoa
Matkalla haettiin myös postista paketti, jossa oli jokin aika sitten eBaysta tilaamiani vaatteita Siisselille. Erityisesti nuo Phister & Philinan neulepotkarit on aivan syötävän ihanat. Vähän ovat vielä isot, mutta kasvamaan päinhän tuo neiti on koko ajan. Paketin sisältä löytyneelle sadetakillekin olisi melkein ollut tänään käyttöä, mutta paras suoja taitaa vielä olla tuolla vaunun kopan uumenissa.


sadetakki: Mothercare, kesäasut: Cherokee ja CriCri, neulepotkari ja paita: Phister & Philina

2 kommenttia:

 1. Itse kirosin myös tänään kadonnutta kevätaurinkoa, kun olin suunnitellut pyörälenkkiä! No, ehkä se kohta taas ilmaantuu, hope so! Ihana tuo neulepotkari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei anneta tuon loskasateen lannistaa. Haistatellaan sille pitkät ja odotellaan kesää!

   Juu, tuo potkari on supersöpö :o)

   Poista