tiistai 1. toukokuuta 2012

Vappuhumua

Meillä oli Siisselin kanssa puhetta, että mummin munkit on vappuna parempia kuin mamman. Niinpä Siisseli olikin sopinut Kooma-mummin ja Super-vaarin kanssa, että tulee vappuna yökylään mummilaan. Meillä olisi siis insinöörin kanssa lapseton vappu, molemmat tytsylit maailmalla ja vappusimaa jääkaappi täynnä ;o) Peruukki päähän, haalarit ylle ja armoton humala päälle ... no ei kai sentään. Noista ajoista on niiiiiiin kauan, että tuskin osaisi enää haalaria pukeakaan ja armotonta humalaa ei kertakaikkisesti uskalla edes ottaa. Kuohuviiniä ja vappusimaa sen verran, että saa munkin murut huuhdeltua alas. Muutama vanha ja uusikin ystävä oli kutsuttu simalle, joten ihan ei tarvinnut kahdestaan vappua viettää. Kiitosta vaan mukavalle vappuseuralle!

Insinööri Makkarainen oli kuitenkin vielä aamulla töissä, joten me päätettiin Siisselin kanssa lähteä haistelemaan vappuhumua torille Super-vaarin kanssa, sillä välin kun Kooma-mummi piti huolta kunnostaan uimahallilla. Torilla ja kaupungilla oli kauniin ja lämpimän vappusään johdosta suht' reilusti väkeä jo aamuvarhain (klo10), vaikka sekaan vielä hyvin mahtuikin. Käytiin Siisselin kanssa ihmettelemässä ilmapalloja, kukkakauppiaita ja olipa ensimmäiset mansikatkin jo laitettu myyntiin ... Espaniasta. Edes mobiiligoogle ei tuntenut moista valtiota, joten jätettiin herkullisen näköiset mansikat ostamatta. Monenmoista vappuihmetystä torilla olikin pikku Siisselille, mutta ainoa joka sai Siisselinkin hymyilemään leveästi, oli torille saapunut värikäs paistettuja patonkeja ja thaimaalaista banaanipannukakkua myyvä Patong-Grillivaunu. Sen verran iloisen näköinen 'kuppila' se oli, että päätettiin viedä Super-vaari aamukahville ja Patongille siihen.

Marjoja kaukaa Espaniasta?!

Patong-Grill


Jo useana vuonna perättäin ollaan me käyty nauttimassa kevään ensimmäiset pehmikset torilla ja tänäkään vuonna ei tehty poikkeusta sen suhteen. Aurinko kyllä paistoi, mutta todella kylmä tuuli lähes pilasi koko nautinnon. Edes kuvaa ei tullut tilanteesta otettua, kun oli niin 'hiivatin' kylmä. Pitkin ei torilla kärsinyt fiilistellä, joten siirryttiin sisätiloille lämmittelemään. Testattiin meille entuudestaan tuntematon ravintola King's Crown. Sisälle mahtui hienosti lastenrattaidenkin kanssa ja ruoka oli todella hyvää. Käydään aivan varmasti toistekin ja suosittelen lämpimästi muillekin! Kotoa lähtiessä meillä ei ollut alunperin ajatusta mennä mihinkään sisätiloihin, joten ei oltu pukeuduttu ihan sen mukaisesti. Ei annettu sen häiritä. Siisselikin kertoi olevansa oikeasti pöllö ja että oli vaan nyt vapun kunniaksi pukeutunut kanarianlinnuksi!

body: Liandlo, housut: Nosh

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti