sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Ihanaa ja aurinkoista äitienpäivää!

Me herättiin tänään koko tyttöporukka ihanaan auringonpaisteeseen. Minun rakas pikku mummo eli Pyyhkä sanoi aina, että sitten kun hän on taivaassa niin aurinkoisella säällä hän käy meitä aina tervehtimässä ja katselemassa pilven laidalta. Täällä ainakin on tänään aivan ihanan aurinkoinen päivä, joten siellä se Pyyhkä-mummi nyt  istuu pilven laidalla päivää paistattelemassa iso Marimekon lierihattu päässä. Hyvää äitienpäivää Mummi, olet rakas!

Kooma-mummi se sijaan oli kiireinen ommellessaan Ellimaikille tanssikoulun kevätnäytökseen Haisu-hiirien pussihousuja ;o) Laitettiin Vaarin matkassa mummille äitienpäiväkakkua, jotta pysyy verensokerit kohdillaan. Hyvää äitienpäivää Kooma-mummillekin, olet mittaamattoman rakas ja korvaamaton meille!

Pyyhkä-mummi ja Kooma-mummi


Insinööri Makkarainen oli poikkeuksellisesti joutunut töihin näin viikonloppunakin, joten me aloiteltiin äitienpäivän viettoa ihan tyttöporukalla. Ellimaikki ja Siisseli tulivat mamman viereen köllöttelemään aamujutustelulle. Tämän jälkeen Ellimaikki teki meille aamiaista ja antoi ihanan äitienpäivälahjan kortteineen. Sain mitä hienoimman Ellimaikin itse koulussa tekemän kellon. Meillähän asuu taitava, pieni kelloseppä :o) Iltapäiväksi lähdetään sitten koko perhe Urheilusukeltajien Norppien kevätretkelle makkaranpaistoon.

Hieno äitienpäivälahja

3 kommenttia:

 1. ihanaa äitienpäivää <3 oli niin liikuttava teksti että arvaa kuka pyyhkii kyyneliä?
  Elli on tosi hienon kellon tehnyt, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ole hieno kuva Pyyhkästä? Ja koomakin on ihan Siisselin näköinen :o)

   Poista
 2. on ihan mahtiotos, Pyyhkä on niin kaunis (huomaa tuo uuma, ei ole noita raskauskiloja paljoa jäänyt toisin kun allekirjoittaneelle :D ) ja kyllä se Siisseli on söpöytensä Koomalta perinyt-pakko se on myöntää :)

  VastaaPoista