perjantai 25. toukokuuta 2012

Puutarhatonttuna

Voikukkarauta, mittanauha, merkkausväri ja kaveri :)
Eilinen päivä lipsahti ulkotöissä. Tarkoituksen oli kitkeä rikkaruohoja takapihan nurmikolta ja merkata tulevan vihervajamme sijainti. Toki nämä tuli tehtyäkin, mutta auringonpaisteesta innoissani puuhastelin epähuomiossa koko päivän pihahommissa. Olisin varmaan jatkanut yömyöhään saakka jollei olisi ollut tyttöjen Viisuilta vol.2. No tulipahan tehtyä pihasuunnitelma ja siirrettyä Ellimaikin yrtti- ja mansikkalaatikot, multakuormankin ehdin käydä Super-Vaarin kanssa hakemassa. Tänään pitäisi vielä jakaa nuo mansikat kahteen laatikkoon.

3 kommenttia:

 1. Jos vielä ehdin, niin tulen avuksi ainakin nyt Puutarhatontuksi :) Blogilla on nyt 5000 kävijää! Hurra hurra hurra!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin minäkin katsoin että sulla on ihan hurjan suuri määrä kävijöitä täällä blogissa!mahtavaa!mutta tätä onkin ihanaa lukea niin en ihmettele yhtään, sulla on hauska ja elävä tyyli kertoa juttuja- sellainen että voisi kuvitella sinut tuohon viereen niitä oikeasti kertomaan :)

   Poista
  2. Maaginen 5000 raja rikki, trippelhurra! Ja kiitos kaikille lukijoilleni :) Hauskojen ja elävien juttujen takana on höpöhauska ja elävä Lillukka, joten mitäpä ne jututkaan muuta ;)

   Poista