perjantai 11. toukokuuta 2012

Hyvää syntymäpäivää Super-Vaari ja Taru

Tänään on Super-Vaarin ja hyvän lapsuuden ystäväni Tarun syntymäpäivä. Taru on samanikäinen kuin minä eli 23 ja Super-Vaari on vanha, koska on vaari. Ihanaa ja riemukasta syntymäpäivää kummallekin!

Meillä olikin tänään oikea juhlapäivä. Aamulla meille tuli iso liuta yövieraita. Yövieraita siksi, että ennen puolta päivää meillä on yö. Mutta olipa ihanaa saada yövieraita! Pari myöskin mammalomalla olevaa työkaveriani kävivät siis poikasineen vierailulla. Oli niin viihteellinen vierailu, että unohtui vallan ottaa valokuviakin. Kiitoksia vaan Heidille ja Emmille poikasineen! Rauhalliseen eloon tottunut Siisselikin uuvahti vauhdikkaasta vierailusta niin, että  hetken pupuselleen juteltuaan nukahti kesken leikin Ötökkä-kärryynsä. Mamman pieni Reppahousu!Siisselin paita: Next Stripes are new spots  ja housut: Baby Gapin pellavahaalarit

Väsy yllätti kesken leikin :)


Pikku unien jälkeen kutsuttiin Super-Vaari synttärikahveille. Siisseli kertoi Vaarille uusimmat juttunsa, Ellimaikki lauloi kitarasäestyksellä 'Frontside Ollien' ja minä tarjosin mansikka-raparperi-valkosuklaajuustokakkua.

1 kommentti:

  1. hyvää synttäriä super-vaari! ihana päivä teillä ollut kitarasäestyksineen kaikkineen.

    VastaaPoista