maanantai 14. toukokuuta 2012

Kassinpussukka kapusiiniapinalle

Kuten aiemmin jo kirjoitin, ovat kaikenlaiset kantoliinat sekä minun että Siisselin mielestä ihan p****stä. Useiden tuloksettomien 'liinautumisyritysten' jälkeen voimme todeta ettei todellakaan ole meidän juttu! Jonkinsortin kantoväline olisi kuitenkin ilmeisen kätevä ja tarpeellinen väline, erityisesti näin kesän lähestyessä. Ainakin kuvittelen, että sen kanssa olisi näppärä puuhastella ulkona, käydä kaupassa ja kaupungilla yms. En tiedä onko näin, mutta viime viikolla päätin haluta Manducan eli kantokassin kapusiiniapinoille. Ja nyt en tuolla kapusiiniapinalla tarkoita Kooma-mummin Helmi-koiraa vaan meidän Siisseliä. Laitoin Manducan hakuseen Facebookin välityksellä, mutta löysinkin sellaisen Torilta. Jollain oli myynnissä lähes käyttämätön Manduca, vielä 'Special Edition -kuosilla' ja kaiken lisäksi kohtuullisen halvalla. Epäilyttävää oli ainoastaan se, että jos se on lähes käyttämätön niin mitä tapahtui käyttäjälle?! Eikö se viihtynyt tuossa kassissaan, saiko hepuliraivarin siihen pujottautuessaan vai miksi se on lähes käyttämätön? Ehkä sitä ei väri miellyttänyt? Toivottavasti syy oli värissä, koska mä hartaasti toivon että meidän apina suostuisi tuohon pujottautumaan ja jopa viihtyisi siinä?

No tänään me sitten oltiin sovittu treffit Manduca-miehen kanssa eli tuon 'kassin' edellisen käyttäjän huoltajan kanssa ja käytiin pikaisesti lunastamassa ja kotiuttamassa se uuteen kotiin. Väri ja kuosi ovat ainakin mun mielestä suorastaan kauniit. Sopisivat periaatteessa mun vaatteisiin (jos mulla jotain normaalin makuni mukaisia, sopivia vaatteita olisi)! Ja hei, ei mikään tavallinen väri vaan 'Special Edition' ;o)  Itse kassinpussukka kaikkine mekanismeineen näytti myös varsin kätevältä. Ja kuntokin oli lähes käyttämättömän mukainen. So far so good! Nyt pitäisi vielä saada tuo apina sinne sisälle ja kaiken lisäksi ilman mitään hepuleita. Päätettiin odottaa Makkarainen töistä kotiin. Makkaraisen kotiuduttua aloitettiin testaus välittömästi. Ohjekirjan avulla saatiin ensin Makkarainen pujoteltua remeleihin ja Siisseli heti perässä. Syvä hiljaisuus ... ei mitään hepulia, ei pienintäkään mielenilmausta. Hurraa, meillä on Manduca ja se toimii :o)

4 kommenttia:

 1. Kaikilla vain ei ole samanlaista tarvetta. Ei välttämättä jaksa pukea jotain reppua, jos voi laittaa vauvan vaunuihin. Joillain vanhempi ei tykkää, joillain vauva ei tykkää. Näin olen kuullut sanottavan.

  Meille taas Manduca on ollut suorastaan välttämätön. Ensin oli mahakipuinen vauva, joka kirkui suoraa huutoa vaunuissa joka hetki ja jota piti sisälläkin koko ajan kanniskella parit ekaa kuukautta. Sittemmin Manduca on ollut kätevä metsäretkellä ja museoissa myös taaperoa selässä kannettaessa. Nyt meillä on näköjään refluksivauva, joka myös on mieluiten pystyasennossa koko ajan tai tulee ykä, maitoa nenästä, itku ja sitten hikka ja lisää itkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että mikä sopii yhdelle ei välttämättä sovi toiselle. Mua vähän kuitenkin jännitti, että jospa tuo meidän Siisselikään ei viihtyisi siinä. Ei oltu nimittäin koskaan moista kokeiltu ennen kun päätin haluta sellaisen :o) Ja kun se kuitenkin oli enemmän kun muutaman euron kapistus. No onneksi Siisseli näyttäisi viihtyvän siinä, ainakin niin kauan kun kantaja on liikkeessä :O)

   Poista
 2. Minäkin "viisaana" ostin Jaron ollessa ihan pieni kantoliinan ja sain todeta, että en jaksa tosiaankaan turata sen kanssa. Olisi ollut paaaljon fiksumpaa ostaa tällainen, Jaro kun oli pikkuisena oikee kunnon sylivauva. Manducasta olen kuullut vain hyvää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin taidan tehdä siitä liinasta ikkunanpesurättejä ;)

   Poista