lauantai 5. toukokuuta 2012

Hello, Mini Rodini loves you ...

Muistatteko toissapäiväisen postauksen pakettiläjän, jonka Posti-Pate toi? Läjän päällimmäisenä oli pakettikortti, joka oikeutti noutamaan ihanaisen Oii designilta lähetetyn paketin. Eilen töistä tullessaan insinööri Makkarainen kävi paketin hakemassa ja me kotona Siisselin kanssa odotettiin malttamattomina ... Zadaaa, siellähän olikin upea kultaisella silkillä vuorattu ja varmasti oikeasta kullasta tehdyillä vetskareilla varustettu kauan odotettu Safari-haalari.

Ihana paketti!
Varmaan muistatte ainakin  parin viikon takaisen pettymyksen, kiukun, masennuksen, ahdistuksen ... kun Posti-Pate toi meille tuon samaisen ihanuuden liian pienessä 68/74 koossa. Toki olisin voinut vain vaihtaa sen suurempaan, mutta kun tuota Safari-haalaria sen kummemmin kuin mitään muutakaan Mini Rodinin haalaria ei ollut seuraavassa koossa saatavana missään nettikaupassa. 3 iltaa ja yötä surffailin netissä etsien tuota haalaria jostain, mistä tahansa ... tuloksetta ... kunnes viimein eräänä yönä olin sulkemassa tietokonettani, luovuttaneena toivosta löytää tuo unelmiemme haalari. Oii designin sivuhan meillä on aina vakiona auki jossain taustalla ja niin se oli silloinkin. Ajattelin vielä kerran katsastaa, josko vaikka joku olisi palauttanut 80/86 kokoisen Safari-haalarin ... ja siinä se seisoi edessäni tietokoneemme näytöllä 'Varastotilanne 1 kpl' ... klik vain ja tuo haalari olisi meidän :o) Tuo suunnaton onnistumisen riemu hämmensi mieltäni niin, etten tajunnut edes tilata Oiilta mitään (Makkaraisen sanoja lainatakseni) ylimääräistä ... paitsi nuo kuvassa pilkistävät Ej Sikke Lejn pöksyt, mutta niitä ei lasketa koska olivat 'alennuskorissa'. Olipa työn takana, mutta kannatti. Kylläpä me nyt ollaan Siisselin kanssa iloisia. Minä ainakin olen! Nyt on sitten hakusessa täydellinen pipo ;o)

hello mini rodini, we love you back!

7 kommenttia:

 1. mukavaa että saitte haalarin oikeassa koossa :) jejeejee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuohan alkoi jo lähennellä jonkinlaista pakkomiellettä tuon haalarin etsiminen ;o) Vaarallista! Mutta on se lapsella joku haalari oltava, ettei tartte alasti kuljetella ... eikö? Ja kun ei löytynyt muuta yhtä kivaa, eikä oikeastaan mitään vähemmänkään kivaa oikeassa koossa. No mutta nyt se haalari on onnellisesti löytänyt kotiinsa ja on tälläkin hetkellä tuolla ties missä retkellä Super-vaarin kanssa ;o)

   Poista
  2. ihana sitäpaitsi miten kauniissa paketissa tuo haalari oli,oijoi!

   Poista
  3. Tää on ihan kun joulu, kunne on noin hienosti paketoitukin ;)

   Poista
 2. Ja kiitoksia vielä hyvistä vinkeistä mm. Eppusen äidille! Olet meidän korvaamaton 'lastenvaatetukihenkilö' :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos <3 meillä on sama "sairaus" ;-D
   Mä tiedän kans "erään" jolla oli pieni pakkomielle erään tummansinisen MR:n talvihaalarin kanssa..mut en viitsi kirjoittaa sen nimeä tänne.. ;-D
   Miksi mulla on mennyt tää postaus ihan ohi? Hienoa, että saitte nyt tämän haalarin, se on kyllä HIENO! Mä olen ihan kade kun näitä ei saa isompina. Kivat muuten nuo töppöset, sopivat JUST tuon haalarin kanssa. :)

   Poista
  2. Ja kun haalaripakkomielle alkoi vähän helpottaa, niin alkoi pipomania pahentua :O/ Uikkarikausikin lähestyy ja Siisselin uikkari alkaa käydä pieneksi ;o)

   Tuo haalari on vaan niin superhieno ja tosiaan nuo töppöset löysivät tiensä ihan vahingossa noihin lahkeisiin ja sopiivat erinomaisesti ... ja pysyyvät pitkät lahkeetkin paremmin paikoillaa. Eikä todella ole ollenkaan 'poikien haalari'!

   Poista