lauantai 12. toukokuuta 2012

Babyshop.com

Monelle lastenvaatehulluttelijalle Babyshop.com on varmasti tuttu verkkokauppa. Mini Rodinin safari-haalaria metsästäessämme löysin minäkin Babyshopin upeille verkkosivuille. Heillä on meidän perheen minun tarpeita ajatellen erinomainen valikoima eri lastenvaatemerkkejä mm. Mini Rodini, Popupshop, Petit Bateau ... jne. Verkkosivut ovat myös suomeksi, joka helpottaa ostosten tekoa. Toimitusmaksut Suomeen ovat ainoastaan 4 € per tilaus ja toimitusaika on 1-4 työpäivää. Tilatuille tuotteille he myöntävät  normaalin 14 päivän vaihto- ja palautusoikeuden ja se on asiakkaalle maksutonta. Tämäkin tuli kokeiltua ja todettua toimivaksi ensimmäisen safari-haalarin ollessa liian pieni.


"Babyshop.com tarjoaa laajan valikoiman tunnettuja, korkealaatuisia tuotemerkkejä lapsille aina kahdeksaan ikävuoteen saakka sekä heidän vanhemmilleen. Nettikaupastamme löydät lasten- ja vauvanvaatteita, kenkiä, leluja, lastenvaunuja, vaippalaukkuja, asusteita ja paljon muuta.
Yhtiön perustivat 2006 Marcus ja Linn Tagesson, jotka huomasivat markkinoilta puuttuvat todella laadukasta, ruotsalaista lastenmuotia tarjoavan nettikaupan. Ilman omakohtaista kokemusta vanhemmuudesta Marcus ja Linn aloittivat rohkeasti jännittävän matkan yksityisyrittäjinä tavoitteenaan tulla markkinajohtajiksi valitsemallaan alalla. Lähtölaukauksen jälkeen olemme kasvaneet merkittävästi ja laajentaneet tuotevalikoimaamme kattamaan vaatteiden lisäksi myös muita lapsille suunnattuja tuotteita. Tosin laadukkaat muotivaatteet ovat edelleen lähinnä sydäntämme! Tänä päivänä myymme tuotteita yli 20 eri maahan. Nettikauppamme toimii ruotsiksi, englanniksi ja suomeksi sekä on myös käytettävissä älypuhelimen kautta. 
Meidät on huomioitu useissa suurissa ruotsalaisissa vanhempainlehdissä, kuten myös sanoma- ja kauppalehdissä. Iloksemme Babyshopista on tullut ykkösvaihtoehto monille muotitietoisille vanhemmille, jotka haluavat täydentää lastensa vaatekaappia viimeisimmillä uutuuksilla lastenmuodin ihanasta maailmasta! 
Babyshopin pääkonttori sijaitsee idyllisessä Djurgårdenissa, Tukholman pohjoispuolella Ruotsissa. Täällä me nautimme työpäivistämme niittyjen ja metsien keskellä, seuranamme laiduntavat lehmät ja lampaat." (Lainattu Babyshop.comin sivuilta)


Moni on varmasti saattanut jo huomatakin, että blogini oikeaan yläkulmaan on ilmestynyt Babyshopin mainoslinkki. Sain tällä viikolla heiltä upean ehdotuksen tehdä yhteistyötä blogissani heidän kanssaan mm. kilpailujen merkeissä. Aivan mielettömän hieno juttu! Me Minä olen aivan pähkinöissäni tästä, jos ette sitä jo arvanneetkin. Odotellaan mitä kaikkea yhteistyö heidän kanssaan tuo tullessaan.  Nyt viimeistään kannattaa liittyä blogini lukijaksi odottelemaan ensimmäistä kilpailua! ;)

4 kommenttia:

 1. jes! hyvä lillukka! ihan mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. Babyshop on tuttu.. Liiankin ehkä, mutta minkäs teet kun sieltä löytyy monet lempparimerkit! :) Pitkään jo sieltä tilaullut, välillä vaan pitää olla tarkkana, jotkut tuotteet saattavat olla puolet kalliipia kuin toisaalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota 'hintavertailua' tulee todella tehtyä. Näinkin friikkinä mulla on yleensä vähintään kolmen eri verkkokaupan sivua auki vierekkäin ;)

   Tervetuloa blogiini Minttu!

   Poista
 3. Hyvä puoli yrityksessä on se että toisen tilaamani ja maksamani tuotteen sain ehjänä ja hyväkuntoisena. Toisen tuotteen maksoin, mutta en saanut sitä. Laitoin monta kertaa sähköpostia heille, jossa pyysin palauttamaan rahat tuotteesta. He väittivät että sitä ei ole veloitettu, vaikka heidän lähettämässään tilausvahvistuksessa näkyi että maksu vastaanotettu ja maksamani summa. Tuotetta ei tilaushetkellä edes ollut varastossa. Olen pettynyt yritykseen enkä aio enää tilata sieltä mitään. En myöskään voi suositella Babyshop.com-verkkokaupasta tilaamista kenellekkään.

  VastaaPoista