torstai 31. toukokuuta 2012

♥ raparperi

Mä olen lapsesta asti pitänyt raparperista ja sen ihanasta kirpeydestä. Varma kesän merkki onkin kun kauppoihin ilmestyy kotimaiset raparperit ja joka paikasta alkaa tulvia erilaisia raparperipiirakkareseptejä. Meidän omassa pihassa sitä ei vielä kasva, mutta jospa tulevaisuudessa saisin sitä johonkin pihan nurkkaan 'sammakoiden suojaksi'.

Kuva lainattu.  All rights reserved by BowlLicking

Jokunen päivä sitten postin mukana tuli Dermoshopin uusin lehti. Töissä ollessa tein vähintään kerran kuukaudessa 'saippuatilauksen' työkavereilleni, joskus jopa useammin. Nyt mammalomallakin olen luvannut pitää huolta rakkaiden työkavereideni saippuatilauksista ja tästä uudesta lehdestä on ihan pakko tehdä tilaus. Dermoshopilla on joka lehdessä aina jotain ns. kausituotteita ja tässä uusimmassa lehdessä oli raparperin tuoksuiset suihkugeeli ja ihonhoitovoide. Molemmat ovat kätevässä 500ml pumppupullossa. Lehden mukana tuli pieni näyte suihkugeelistä ja se tuoksui aivan ihanalle, aivan sellaiselle juuri keitetylle raparperimehulle. Ihan pakko saada!

kuva lainattu täältä

Siisselillä olikin sopivasti päällä tälläinen ihan raparperimehunvärinen paita ja neulehaalari. Ne Phister & Philinan vanhemmasta mallistosta. Tilasin ne keväällä eBaysta ja koska olivat kokoa 74, ovat vielä odottaneet käyttöön pääsyä kaapissa. Reiluthan nuo vieläkin ovat, mutta eivät enää liian isot käytettäväksi, joten otettiin ne jo kokeiluun. Ihanat tälläisenä vähän viileämpänä jäätävän kylmänä 'kesäpäivänä'. Meillä on useampikin noita Phister & Philinan vaatteita Siisselille ja mä kyllä tykkään että ovat kivoja. Laadukkaita, sopivan värikkäitä, hyvän mallisia ... Kyllä ne Tanskalaiset vaan osaa ♥

paita ja neulehaalari: Phister & Philina


6 kommenttia:

  1. Täällä kanssa yks raparperin ystävä!
    ...varsinkin piirakkana kauramuropohjalla ja vanilijakastikkeella<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt se sitten alkoi tehdä mieli tuota raparperipiirakkaa! ♥ on varmaan pakko hakea kaupasta raparperia ja vaniljajäätelöä :)

      Poista
  2. Ehdotin pojalle kolmanneksi nimeksi Rabarber, ja mies hyväksyi! :D En sitten kuitenkaan rohjennut, kun ajattelin, ettei poika siitä ole isompana iloinen. Olisi ollut molempien maiden eka Rabarber. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisit käyttänyt tilaisuutta hyväkses, Rabarber olisi hieno nimi :) Voihan sen isona sitten vaihtaa pois jos hurjasti elämää hankaloittaa.

      Poista
  3. Oijoi, tännekkin raparperipiirakkaa jäätelöllä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Annun innoittamana oli pakko kipaista eilen raparperikauppaan ja tehdä se himoittu raparperipiirakka. Ripsauksen kookoshiutaleita laitoin sekaan, koska kookos sopii mun mielestä joka paikkaan. NAM!

      Poista