perjantai 1. kesäkuuta 2012

Pomppaus luxukseen alennuksessa

Useat ja useat lähes kaikki lukemani blogit hehkuttivat heti aamusta, että ihanaisen Tanskalaisen Pomp de Luxin kesäale on alkanut. Järkyttävän ikävä juttu ;) Hitusen ikävää siitä tekee kyllä vasta ensi viikolla oleva 'palkkapäivä', mutta jos sen pikkuseikan ei anna häiritä innostusta niin eikun ostoksille tästä.


50% -ale on mun mielestä jo aikas hyvä syy hamstrata vaatetta vähän pidemmällekin, eikös olekin? Vähän pidemmälle mun pitää ajatellakin, koska Pompin pienin koko on 80 ja Siisseli ujuttautuu aamuisin vielä kokoon 68, joskus aniharvoin kokoon 74. Tämän vuoksi kaikkein kesäisimmät ihanuudet pitää jättää muille. Niin pitkälle en sentään osaa vielä ajatella, että ensi kesäksi jo hamstraisin. Onneksi suurinta osaa noista vaatteista pystyy kyllä mielestäni käyttämään syksyllä ja talvellakin, mm. kaikkia ihania pussihousuja ja tunikoita, joten jotain saan mäkin sentään tilata Siisselille. Meillä ei aiemmin ole noita Pompin vaatteita vielä tuon koon takia pidettykään, joten ei ole minkäänlaista kokemusta kokojen paikkaansapitävyydestä. Ovatko isoja vai pieniä vai kenties ihan suoraan oikean kokoisia? Mallithan noissa on aika löysiä, joten voisi kuvitella etteivät hirveän niukkoja olisi. Kertokaa ihmeessä kokemuksia.

Kuvat lainattu täältä

4 kommenttia:

 1. Vastaavat aika hyvin kokoaan, hieman isompia kuin pienempiä ihan varmaan väljien mallienkin ansiosta. Meillä on paljon Pompdeluxia, ja ainut, mikä niissä on harmittanut, on ollut, etten tilannut vielä enemmän. ;) Sivuilla ehkä kismittää, että kuoseista ja väreistä on hankala saada selvää, mitä ne ovat todellisuudessa. Pitää pähkäillä, että mikäköhän näistä kuvien vaihtoehdoista on dusty rose.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta, että niistä on todella mahdoton saada selvää mikä väri on mikäkin. Peach ja dusty rose vielä erottui ehkä, mutta sand ja brown olikin hankalampi erottaa ... varsinkin kun kuvissa oli mun mielestä vain kolmen värisiä malleja ... Toinen mikä meinasi harmittaa, oli että se sivu tyhjensi mun ostoskorin 4 kertaa ... ehkä mun olis pitänyt tajuta se jonkinlaisena vinkkinä, mutta sinnikkäästi täytin korini aina uudelleen :)

   Poista
  2. No, kumpi voitti? ;)

   Ne kotiin saapuvat vaatteet eivät aina ole samanvärisiä kuin missään niistä kuvista, mutta ovat onneksi silti kivoja. Esim. viime kauden kuvissa turkoosina näkyvät, petrooliksi kuvatut vaatteet olivat saapuessaan hillitymmän siniharmaita. Parempi niin. Dusty purplen (?) värinen haalari olikin beige. Siihen ylläriin meni pitempi aika tottua.

   Poista
  3. Minä voitin! Vähän muakin jännittää, että mikä toi tilaamani ruskea villatakki oikeasti sitten on :)

   Poista