perjantai 29. kesäkuuta 2012

Hammaskeijun tilinumero? Account number of Tooth Fairy?

This is a emergency situation. Does anybody know the account number of Tooth fairy? Does she (is she is female?) accept Visa or Master? Maybe PayPal? And how much does the First tooth cost? Do we have any right to appeal about the delivery? We didn't order any tooth yet. Where can I find 'user guide'? Somebody help us!

Hätäpaniikki eli tilanne päällä! Sen verran vakava juttu, että pitää varalta tiedustella myös englanniksi. Eihän me tiedetä mitä kieltä tuo riivatun hammaskeiju puhuu :) Eli tietääkö joku hammaskeijun tilinumeroa? Käykö sille luottokortti, kenties Paypal? Paljonko ensimmäinen hammas maksaa? Meneekö meidän lomabudjetti nyt uusiksi tuon yllätyksenä toimitetun hampaan takia? Voiko tuosta valittaa ja mihin,  me ei nimittäin oltu tilattu tuota vielä? Entäs käyttöohje, ei tullut hampaan mukana? Vai pitääkö sekin tulostaa itse?2 kommenttia:

 1. Perkeleen keiju! Se toimitti hampaan väärään paikkaan!
  Meillä on tilaus sisällä, mutta toimitus viipyy tolkuttomasti. Käyttöohjeetkin on eli harjat ja tahnat hankittuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perkeleen keiju tosiaan! Me ei vielä oltu sitä tilattu ja yöllä se oli suuhun implantoitu ihan odottamatta. Palautanko vai pitäiskö mun lähettää tuo teille? Meillä ei nimittäin ole käyttöopasta, eikä luonnollisesti välineitäkään. Varmasti on hoito-ohjeet muuttuneet 13 vuoteen ;)

   Siisseli tosin tuntui olevan varsin iloinen ja ylpeä uudesta hampaastaan ♥

   Poista