maanantai 11. kesäkuuta 2012

Rinki

Syöttötuoliahdistus jatkuu ja pahenee. Tarve tuolille alkaisi olla lievästi sanoen nyt eilen. Olen yrittänyt katsella Tripp Trappia käytettynä, huonolla menestyksellä. Syynä lienee se etten halua puun väristä. Toisaalta jokin mua on estänyt sitä tuolia ostamasta, en vaan tiedä mikä. Ehkä sitä ei vaan ole tarkoitettu meille. Aiemmin mainitsemani Nunan Zaaz -tuolia olen käynyt silloin tällöin kaupassa hipelöimässä. Se vaan jotenkin on niin kiinnostava ja samalla kuitenkin kovin ... rautainen ja muovinen. Tänään taas etsiskelin netistä erilaisia syöttötuoleja löysin Onnin, 616 ja Ringin. Kaikki suomalaista designia, tykkään. Onni on söpö, mutta mitenkä käytännöllinen ja tukeva? 616 olisi unelma, mutta tekisi aivan järkyttävän kolon mun lompakkoon. Seimi Baby Collectionin Rinki puhuttelee mua myös ulkonäöllään, se lähes huutaa meidän perheen nimeä ja toivottaa 'Bon Appetit petit Siisseli'. Tykkään myös tuosta jakkaraksi muuttumisesta. Kätevä idea! Tukevakin varmasti on tuon rengasmallisen jalan ansiosta. Ja designiakin löytyisi :) Olisiko tuo meidän syöttötuoli?

Nyt otettaisiinkin pikaisesti vastaan kokemuksia, jos joltain sellaisia löytyy! Jos ei, niin meiltä luultavasti löytyy viikon loppuun mennessä ;)

Puusepänliike Hanneksen Onni

Artekin 616 ♥

Seimi Baby Collectionin Rinki

Kaikki kuvat lainattu

1 kommentti:

  1. meillä on onni ja kovasti olen kyllä tykännyt. ihanan yksinkertainen ja toimiva, oivaltava suunnittelu. koska tyttö on kova kiipeilemään, pidän usein tyynyä hänen selkänsä takana hidastamassa seisomaan nousemista tuolissa :)

    VastaaPoista