lauantai 16. kesäkuuta 2012

Mustikkaa ja auringonpaistetta

Tänään on ollut todella kaunis sää, ei vielä varsinaisesti lämmin mun makuun, mutta ihan kaunis ja aurinkoinen. Aurinko paistoi niin kirkkaasti sisään likaisista ikkunoistamme, että mun oli yksinkertaisesti ihan pakko pestä siitepölyt ikkunoista. Kutsuin Kooma-mummin ihmettelemään Siisselin kanssa nurmikon vihreyttä ja sillä välin sain itse pestyä asuntomme teraasinpuoleiset ikkunat ulkoapäin. Siisseli oli ensimmäistä kertaa oikeasti ulkona ja nurmikolla ja mikä parasta, ilman housuja. Lounaskin nautittiin ulkona. Ihana päivä!

Älkää vielä soittako lastensuojeluun. Viritin päivänvarjon Siisselin ylle heti kuvanoton jälkeen.

Siisselillä alkaa olla melko laaja kokemus eri mauista ruokien suhteen, mutta mustikka oli vielä melko lailla uusi tuttavuus eiliseen saakka. Sottaista hommaahan sen syöminen on, mutta hyvin tuntui maistuvan. Välillä piti ihan nyrkkiä puida, kun lusikka meinasi olla liian hidas.5 kommenttia:

 1. Toi alin kuva on kyllä ihan huippu! Jee!

  VastaaPoista
 2. Ihana nyrkkiä heristävä Siisseli!
  Mä kerään paskamutsipisteitä laittamalla vauvalle aurinkorasvaa. Ostin jonkun sellaisen fysiologis-kemikaalisen suojan apteekista. Järkeilen tämän niin, että on parempi laittaa rasvaa kuin antaa vauvan palaa ja sitten kun oikeasti lämmin, niin vauvaa ei edes voi pitää auringossa.
  En mä kyllä pidä nytkään, mutta ei sitä voi kokonaan vältellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pisteet on mullakin 'plakkarissa', Siisseli sai alkavan hepulin kun lähestyin sitä aurinkorasvapurkin kanssa. Mistä se johtuu, että hoitoalustalla suihkun jälkeen rasvaillessa se on ihan OK, mutta kun kyse on aurinkorasvasta niin se on heti ihan paska juttu?! No yritin aina ohimennen sipaista sitä sinne tänne pienissä erissä kohtalaisella tuloksella. Ehken raivostuttavinta tuossa rasvailussa on, että kun olet koko nahkan saanut rasvattua, niin ala heti toisesta päästä uudelleen :o/ Ellimaikilla on DNAssa norsun nahka, joka ei pala vaikka Saharaan sen tiputtaisi, eikä sen rasvailusta pienenäkään tarvinnut tarvinnut stressiä ottaa. Toivottavasti Siisselin DNAhan olisi eksynyt etes hitusen tuota samaa norsua, jota meillä Ellimaikin kanssa on!

   Poista
 3. Sinut on haastettu blogissani! :) käyppä kurkkaamassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vastasin vastaavaan joku aika sitten, mutta nuo on aina kivoja ja eri kysymyksethän nuo ovat ;) Alankin tuumailla vastauksia!

   Poista