tiistai 5. kesäkuuta 2012

Lötiekids

Erään Facebook-linkin kautta löysin itseni kuin vahingossa Espanjalaisen Lötiekids lastenvaatemerkin verkkosivuille. Merkki on ainakin mulle entuudestaan täysin vieras. Lötiekids onkin uusi vauvojen ja lasten vaatteita pääasiassa omilla verkkosivuillaan myyvä Barcelonalainen yritys, jonka lastenvaatekokoelma on saanut vaikutteita sekä Pohjoismaista että toisaalta Japanista. Vaatteiden tuotantoerät ovat hyvin pieniä, joten vaatteet ovat lähes uniikkeja. Mukavan ja samalla yksinkertaisen näköisten vaatteiden lisäksi merkistä mielenkiintoisen tekee yhteistyö Vicente Ferrer Foundationin kanssa, jonka kautta Lötiekids lahjoittaa osan tuotostaan erittäin köyhän kaakkois-intialaisen Andhra Pradesh alueen lapsien koulutuksen tukemiseen. Lisää tietoa Vicente Ferrer Foundationista löytyy täältä.

Images Lötiekids

Onko kellään kokemusta Lötiekidsistä? Me testataan ihan varmasti ainakin tuollainen kalapaita ja fillaripaita, pöksytkin olis kivat ja shortsit nyt ainakin ... jajaja. Hinnatkaan eivät ole hullummat, halvimmat shortsit 12.90 € ja kallein pyjama 22.90€. Tämän viikon ajan postikulut yli 19 € ostoksiin ovat vain 3.50€ ja normaalistikin ilmaiset yli 70€ tilauksiin. Hirrrrveen halpaa siis! Ja kun osa vielä menee hyväntekeväisyyteenkin, niin pakkohan mun on tilata :)

Images Lötiekids

3 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää ja hyvältä vaikuttaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitankin heti postausta, kun saadaan paketti kotiutettua. :)

   Poista
 2. Joko paketti on tullut? Ihania vaatteita, mutta kokoinfoa ja muutenkin kokemuksia tilauksesta olisi kiva ensin kuulla:)

  VastaaPoista