sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kidnappaus!

Meidän Ellimaikki on aikoinaan kidnapattu lukemattomia kertoja Super-vaarin ja Kooma-mummin toimesta. Sitä tapahtuu vieläkin aina kun siihen vain suinkin tilaisuus tarjoutuu. Nykyisin siihen liittyy jopa karkea ja suora lahjonta ja houkuttelu mm. kalamurekepihveillä tai mummin voittamattomalla jauhelihakeitolla. Ja onnistuu kerta toisensa jälkeen takuuvarmasti! Toisaalta Ellimaikki on palautettu joka kerta vahingoittumattomana, ilman sen kummempia lunnaita ... mitä tästäkin pitäisi ajatella :o/

No pikku Siisseli on toistaiseksi ollut aivan liian kiinni mammassaa ja toisaalta täysin lahjomattomissa ... siis toistaiseksi, tähän päivään saakka kunnes tänä aamuna Super-vaari soitti ja pyysi Siisseliä kanssaan kävelylle ... ihan pienelle lenkille vaan. No minä hupsu hyväuskoisena pakkasin rakkaan lapsukaiseni uuteen hienoon haalariinsa (en malta lopettaa hehkuttamasta) ja kasasin vielä vaunujemme ratasosan heille testattavaksi ensimmäistä kertaa. Ovella mennessään Super-vaarin valeasuun pukeutunut kidnappaaja ovelasti kysyi, josko laittaisin jotain evästä matkaan. Ja laitoinhan minä!


Jonkin ajan kuluttua soitti toinen kidnappaajista Kooma-mummin äänellä ja kertoi, että pikku Siisselimme on heillä!! Pitäävät kuulemma hetken aikaa ennen kuin saa hakea takaisin. Lunnasvaatimuksia ei tästäkään lapsesta pyydetty :o/ Onko niissä joku vika? Kun menin hakemaan pientä lapsukaistani kidnappaajien kynsistä takaisin kotiin, makasi hän iloisena vatsallaan 'roistojen' sängyllä. Olivat harjoitelleet kääntymistä ja melkein siinä jo onnistuneetkin. Kierosti nämä 'roikaleet' vielä tarjosivat minulle lapseni takaisin saamisesta liikuttuneessa mielentilassa olevalle päivällisen kakkuine ja kahveineen. Ja saivat myöhemmin jopa avuksi saapuneen Makkaraisenkin lankeamaan samaiseen ansaan. Vatsat herkkuja täynnä koko kidnappaus-episodi jäisi taka-alalle, jopa unohtuisi ja sama rikos pääsisi toistumaan tulevaisuudessakin. Äärimmäisen kieroja 'rikollisia'!
Kotona odottanut, myöskin lankaan mennyt vahtikoiramme oli huojentunut takaisin palatessamme. Asettui jumppamatolle viereen vahtimaan, ettei sama pääsisi toistumaan ainakaan tänä iltana. Hyvä Penni!


1 kommentti: