tiistai 13. maaliskuuta 2012

Kuohuviiniä ja mätiä ...

Viime keskiviikkona suunnistimme 'kapsäkkeinemme' kohti Siljan terminaalia. Kassien paljoudesta huolimatta onnistuttiin pääsemään kerrankin ajoissa Etelä-satamaan. Meille jäi jopa aikaa hieman odotella laivaan pääsyä :o)

(kuva lainattu)
Laivasta meillä oli varattuna promenade-luokan hytti vauvasängyllä. Ystävällinen 'Siljan-täti' oli sijoittanut meidät hyttiin, joka oli heti käytävän alkupäässä. Ennakkoon vähän arvelutti rattaiden kanssa laivassa liikkuminen, mutta turhaan. Hyttiinkin mahduttiin hienosti kaikkine rattainemme ja jopa se ylimääräinen vauvansänkykin mahtui sinne vaivatta.Menomatkasta maisteltiin Siljan uudistunutta buffet-kattausta ja täytyy sanoa, että mätiä ja katkarapuja tuli taas syötyä aivan liikaa ;o). Aamuksi meillä oli varattuna erikoisaamiainen Bistro Maximesta. Kuohuviiniä ja mätiä aamupalaksi ... NAM. Mii laik!


Aamiaisen jälkeen suunnattiin kävelemään Tukholman vanhaan kaupunkiin ja vähän ostoksille 'uudemmallekin' puolelle. Tukholman ostosmahdollisuudet eivät pettäneet tälläkään kertaa ja vanhasta kaupungista puolestaan löydettiin monta ihanaa taloa, johon me 'isoina' muutetaan ;o)
Kuinka ihmeessä jollain voi olla oikeus asua noissa taloissa ja mulla ei. Niin väärin!

Eikä me toki ihan vaan huvin vuoksi reissussa oltu vaan osallistuttiin Pohjoismaiden suurimpaan 'lastenvaunumarssiin' äitiyskuolleisuutta vastaan :o)

Världens största barnvagnsmarsch 8.3.2012 Stockholm

Perjantai-aamuna kopsahti laivan keula Helsingin satamaan ja oli aika aloittaa matka kohti kotia. Liekkö eilinen 'marssiminen' ja illan karaoket vieneet voimat tytöistä, mutta aamulla herääminen meinasi olla melko vaikeaa.1 kommentti:

  1. Sulta oli unohtunut mainita, et ketä kaikkia oli matkassa mukana :)

    VastaaPoista