torstai 22. maaliskuuta 2012

Tavallinen torstai ... kyllä!

Tänään oli tavallinen torstai. Jännitystä ei pystynyt tarjoamaan edes Kooma-mummi autokyyteineen ;o) Päivää kuitenkin piristi mukavasti tekstiviesti Posti-Patelta, joka ilmoitti paketin saapumisesta. Paketin sisältöä voin esitellä teille myöhemmin, jahka saadaan ensin haettua/avattua/testattua.

Lähes jokaisessa postauksessa vilahtelee jossain muotoa meidän pikku Siisseli ja kun tämä päivä on tänään ollut 'tavallinen torstai', niin laitanpa sen kunniaksi  ensimmäisen varsinaisen Siisselin 'asupostauksen'. Here we go!

Oh Buoy Tom Boy mallistosta
Tilasin muutama viikko sitten pikku Siisselille Englannista seuraavan kokoluokan vaatteita meidän vaki-vaatettajalta Nextiltä. Ja pian Posti-Pate jo kiikuttikin pakettia meidän ovelle. Neitosen täytettyä 2 kk alkoivat ensimmäiset 0-3 kk koon vaatteet jäämään pienehköiksi. Me ollaan tilattu Nextin vaatteita jo useamman kerran ja tilataan varmasti jatkossakin, kevään uudessa mallistossa oli sen verran paljon kivoja vaatteita pikku tytöille. Paketti tulee näppärästi suoraan kotiovelle Kuninkaallisen Posti-Paten kuljettamana ja ihan ilman postikuluja. Mallistosta löytyy poikkeuksetta aina jotain kivaa! Viimeisessä paketissa oli pääasiassa vaatetta vielä näin kevääksi, mutta seuraava paketti tulee sisältämään muutamankin kesävaatteen ainakin tästä Spice Bazaar mallistosta. Onko kellään kokemuksia noista Nextin aikuisten vaatteista?

Pakko vielä lopuksi mainita, että olipa mukava yllätys huomata saaneensa muutamia uusia lukijoita. Tervetuloa ja toivottavasti tykkäätte seurata Lillukan varsia!

2 kommenttia:

  1. Ei ole kokemusta kyseisestä vaatemerkistä, mutta minulla heräsi kysymys...mistä tuo nimitys kooma-mummi? aika hauska! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän mummilla on hassuja tabletteja, joita se ottaa ennen nukkumaan menoa ja alkaa puhua höpöjä kunnes vaipuu Ruususen tavoin kevyeen Koomaan ;o)

      Poista