lauantai 31. maaliskuuta 2012

Hop hop läpä läpä hop hop hui ...

Pikkuiset kultakalat lammessa ui,  pikkuinen kalaäiti huolestui, uikaa uikaa jos osaatte ja he uivat he uivat sen uskotte, hop hop läpä läpä hop hop huiii ....

Tänään se sitten pitkän odotuksen jälkeen alkoi, nimittäin vauvauinti. Me ollaan Siisselin kanssa ilmoittauduttu Pyöriäisen uimakoulun vauvauintiin jo 2 kk sitten, uikkarit on hommattu ja kokeiltukin valmiiksi, uimapatjan kanssa harjoiteltu kelluntaa kylpyammeessa ja nyt päästiin tositoimiin. Ellimaikki kävi samaiset uimakoulut aikoinaan ja oppikin uimaan jo 3 vuotiaana, tällä hetkellä taitaa varpaiden tilalla ollakin jo räpylät, sen verran kova tyttö se on uimaan. Meillä on koko perhe melkolailla kovia uimaan ja sukellustakin harrastetaan Siisseliä lukuunottamatta kaikki, joten täytyyhän se oma 'ahvenmerkki' päästä Siisselinkin suorittamaan.

Illalla kokeiltiin uimakoulua varten hommattua uimapukua ja kyllä vaan oli 'tiukka verme'. Uimakassikin piti pakata valmiiksi, koska meidän oli tarkoitus aloittaa uiminen 'yöuimakoulussa' eli aamuyöstä klo 07.40. Kamala aika! No uimahallille päästyä oltiin jo suurinpiirtein hereillä. Vesi oli ihanan lämmintä ja vedessä 'lilluttelu' oli Siisselin mielestä tosi hauskaa, uimahallin kattoonkin oli laitettu Siisselin mielestä ihania lamppuja katseltavaksi.

"Enokummi NooNoon kanssa me sitten isona surffataan ;o)"

"Ennen uintia vähän jännitti ..."

"... ja uinnin jälkeen väsytti."

"Vielä kun sais vähän tissikiisseliä."

4 kommenttia:

 1. Seuraava kerta on vasta kahden viikon päästä, aikas pitkä tauko...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäisenä syödään suklaamunia ja kerätään voimia seuraavaa polskuttelua varten :o)

   Poista
 2. Tää blogi on aivan uskomattoman hieno juttu! Tosi kiva lueskella ja mukavia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla! Kiva tätä on ollut kirjoitellakin ja mukava kuulla että joku viihtyy lukemassakin. Tää on vielä vähän tälläinen 'aloittelijan raapustus', mutta enköhän harjaannu niin kuvaamisessa kuin kirjoittamisessakin. Mallithan mulla on ihan 'ammattilaisia' ;o)

   Poista