perjantai 23. maaliskuuta 2012

Vaviskaa Martin Katz ja Iiro Rantala!

Meidän pikku Siisseli sai tänään Super-Vaarilta ja Kooma-mummilta Fisher Pricen jumppamaton. Siinä on tuollaisia mukavia leluja roikkumassa ja maton jalkapäässä tuollainen 'potkupiano'. Ensimmäiseksi Siisseli kiinnitti huomiota tuohon keskellä roikkuvaan peiliin ja se oli hänen mielestä suorastaan ihana. Hetken kuluttua hän huomasi myös tuon 'potkupianon' ja se oli suunnaton ihmetys kun itse potkaisemalla sai aikaan musiikkia ja ääniä.

 Fisher Pricen Discover 'n Grow™ Kick & Play Piano Gym

Illalla piti ihan kieli keskellä suuta keskittyä tuohon soittamiseen ;o)
En aivan onnistunut taltioimaan tälle videolle sitä meteliä, jota tuo pieni ihminen suustaan päästi pianoa potkiessaan. Sellaisia oli kiljahdukset voimakkuudeltaan, että hikkahan siitä lopuksi tuli!

4 kommenttia:

 1. Ihana matto! Tommoinen ois aika oiva meidänkin Jarpalle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tosiaan on todella kiva kapistus. Pikku-Siisseli tuntuu tykkäävän tuosta aivan hupsuna, niin että ihan hepuliin saakka jaksaa tuossa peuhata. Kädet 'viuhtoo' ihan toisella lailla nyt kun niille on jotain ihan oikeaa tekemistä ja jalat potkii taukoamatta. Myös tuo iso peili tuossa roikkumassa tuntuu olevan ihana hänen mielestään, ainakin juttua tuolle peilissä näkyvälle tytölle tuntuu riittävän ;o)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Juu, ei taitaisi tulla aamukahveista enää mitään ilman tuota jumppavekotinta ja herra Omenaa ;o)

   Poista