maanantai 12. maaliskuuta 2012

Korkeasaaren kevättä

Täällä oli tosiaan kuluneella viikolla koulujen hiihtoloma ja me olimme varanneet Iso-Sisin toiveesta Tukholman risteilyn. 'Matkalla satamaan' pistäydyimme sukuloimassa pääkaupunkiseudulla. Alkuviikosta oli aivan ihana sää Helsingissä ja mikäpä sen mukavampi paikka ulkoilla aurinkoisessa kevätsäässä kuin Korkeasaari.



Ajoimme automme Mustikkamaan parkkiin ja kävelimme Korkeasaareen. Eihän sinne tosin näin talvisaikaan taida muuten päästäkään .... jollei sitten hiihtämällä jään yli :o)Sää oli tosiaan aivan loistava! Pakkasta oli -4, aurinko paistoi ja lämmitti mukavasti eikä tuulesta ollut tietoakaan edes Korkeasaaren sillalla (joka lapsena tuntui ainakin 7 km pitkältä). Meillä oli onneksi tuo oma Nanny McPhee, joka työnteli Siisselin poikasen rattaita reippaan lähes koko päivän.



Ensimmäisenä pistäydyimme Africasia- ja Amazonia-taloihin tervehtimään vanhoja tuttujamme kääpiömangusteja. Ne on vaan niin suloisia!



Kissalaakson asukitkin olivat tulleet ulos aurinkoon päivää paistattelemaan. Iso Herra Tiikeri tuli kuvattavaksi ihan kosketusetäisyydelle. Ei tosin rapsuteltu ;o)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti