maanantai 19. maaliskuuta 2012

'El Buzzador' ja mustikkalakut

Moni ystäväni tietääkin, että olen ns. buzzador ja he ovat päässet 'nauttimaan' testauksessani olleista tuotteista. Buzzadorina toimiessa olen saanut mahdollisuuden tutustua uusiin tuotteisiin ja kertoa niistä omille ystäville, perheelle, työkavereille jne... Varsinaisen tuotteen mukana tulee usein näytepakkauksia jaettavaksi myös ystäville kokeiluun. Omista ja ystävieni kokemuksista ja mielipiteistä sitten buzzadorina raportoin Buzzadorille ja sitä kautta tuotteen valmistajalle. Meidän perheellä on ollut kokeilussa esim. hiusnaamiota, erilaisia pakastepizzoja, karkkeja ... Ja näitä ollaan sitten ystäviemme kanssa testailtu erinäisten illanistujaisten ja saunailtojen merkeissä ;o)

Kannattaa kokeilla, hauskaa puuhaa eikä maksa yhtään mitään! Jos kiinnostuit, niin tästä linkistä pääset suoraan rekisteröitymiseen. Seuraamalla oheista linkkiä ilmenee myös, että minä olen kutsunut sinut Buzzadoriksi :o)

Kuten aiemmin jo postasin, on meillä tällä hetkellä maisteltavana Pandan Natural Blueberry Liquorice  lakritsia. Se on uutta väri- ja säilöntäaineetonta, aidolla mustikkasoseella maustettua lakritsia.


Me aloitettiin lakritsin maistelu automatkalla hiihtolomareissulle lähtiessä. Meidän perheestä minua lukuunottamatta muut ovat sitä mieltä, että kauppareissua pidemmällä automatkalla on aina oltava karkkia. No tällä kertaa se oli tätä mustikkalakritsia. Meidän perheen Mies eli Makkarainen syö omista sanoistaan huolimatta kaikenlaisia karkkeja eikä tehnyt poikkeusta tämänkään makeisen kohdalla. Ellimaikki oli meistä ehken se kaikkein innokkain testaaja vaikkei normaalisti lakritsia syökään. Tämän jälkeen kuulemma syö, oli sen verran maukasta. Minä taas suurena lakritsinystävänä olen sitä mieltä, että lakritsi lakritsina ja mustikka mustikkana. Toki makeanhimoon menee nämäkin.

5 kommenttia:

 1. Samaa mieltä, lakritsi lakritsina ja mustikka mustikkana :)

  Oot saanu tosi hienoja mainoksia, klikkasin paria niistä ja varasin Fiatin koeajon!

  VastaaPoista
 2. Lakritsi lakritsina ja mustikka mustikkana, ehdottomasti! Ja toinen juttu, pitkillä automatkoilla ON oltava, siis kuuluu asiaan, rapisteltava napipussi, aivan kuin elokuvissa on oltava popparit...

  VastaaPoista
 3. Elokuviin ei kartakaikkiaan voi mennä ilman megakokoista popcorn-pönttöä. Ja maistuu ne karkit mullekin automatkoilla ;o)

  VastaaPoista
 4. Uusi lukija ilmoittautuu joukkoon! Toimin itsekin buzzadorina, paketteja on aina kiva odotella, nyt odotellaan lipton teetä saapuvaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi! Ihanaa saada uusia lukijoita :o)

   Poista