perjantai 30. maaliskuuta 2012

Dumbo Bumbossa

Meille kotiutui eilen tuo valtavan ruma ja ehkä jopa ruman värinenkin Bumbo -tuoli/jakkara/istuin/sitteri ... what ever. Pikku Siisselin mielestä elämä ei vaan yksinkertaisesti ole kivaa pitkällään, paitsi tuossa 'pianomatolla'. Koko ajan pitäisi olla seisaaltaan tai ainakin istumaan yritetään kovasti punnertaa, enkä ainakaan minä jaksa koko päivää tuota napa-apinaa seisaaltaan roikotella varsinkaan kun pitäisi vielä hyppyyttää. Apua, nyt iski huono äiti-syndrooma ... jo toinen perättäinen blogi-kirjoitus jossa en muka jaksa tehdä jotain pienen, maailmanrakkaan rinsrenssani kanssa. No siitähän ei ole kyse ettenkö viitsisi, mutta ei yksinkertaisesti käsivoimat riitä moiseen hyppyyttämiseen ja hartiatkin huutaa apua.  Väittäävät, että tuossa 'jakkerpallissa' voisi alkaa istuskella jo heti reilusta 2 kk iästä ihan turvallisin mielin, unohtamatta kuitenkaan tukea lapsen päätä aluksi kunnes itse kannattelee sitä riittävästi.

No eilen tuo pallerotuoli tosiaan kotiutui meillekin lilanvärisenä ja minä tietysti illalla innoissani revin paketin auki suoranaisella 'apinanraivolla' ja eikun Siisseli siihen istua kököttämään. Jo valmiiksi huonolla tuulella ollut ja väsynyt (nukkumaan menossa) tyttö sai siitä elämänsä kohtauksen ja huuti kuin olisin vähintään jalkaa häneltä irrottanut. Tutkin jo tuolinkin, että oliisko siinä neuloja tai jotain, mutta ehkä meillä vain oli Siisselin kannalta huono ajoitus tuolle kokeilulle. Äiti olisi ollut innoissaan, lapsi ei :o/ Tänä päivänä sitten odoteltiin parempaa ajankohtaa ja kokeiltiin tuolia uudestaan. Ei hepulia, ei itkua sensijaan jopa pienoinen ihmetyksensekainen hymy. Pitkään me ei siinä jaksettu näin ekalla kertaa kökötellä, muutama minuutti vaan, mutta ehkä se tästä lähtee. Lähinnä vauvauintia ajatellen tuo pallero voisi olla kätevä. Meillä on tuohon se sellainen pieni 'pöytätasokin', joten tulevaisuudessa sopinee varmasti mm. syömispuuhiinkin. Onko kellään kokemuksia tuosta Bumbosta?

"Mikäs tää on? Ai joo, tää taitaa olla se mun käsi ... onks noi kaikki sormet mun?"

"Kuuleppas sisko, mitä sä oot mieltä, onks tää tuoli ruma? "
Aamulla oltiin 'miesvieraissa' Siisselin kanssa ja pukeuduttiin vähän siistimmin, ensivaikutelman kun voi tehdä vain kerran elämässään :o)

Housut, paita/mekko ja neuletakki: Du Pareil au Même


2 kommenttia:

  1. Meillä on lainassa punainen bumbo-härväke. Jaro tykkää istuskella tuossa kyllä ja on kätevä esim. jos lähtee uimahalliin, saa vaaven sit istuskelemaan bumboon, ei tartte laittaa likaiselle lattialle tai kanniskella turvaistuinta mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuota unitia ajatellen sitä vähän hankittiinkin. Tänään jo illasta istui siinä pidemmänkin tovin ;o)

      Poista