torstai 29. maaliskuuta 2012

Ruokinta-automaatti?

Kukahan keksisi telineen, johon voisi tuttipullon ripustaa/tukea napa-apinoiden syödessä niin ettei sitä tarvitsisi koko ajan jonkun olla pitelemässä?! Esimerkiksi saunasta tullessa kun napa-apinalla on 'jano' ja itse et vielä ole käynyt suihkussa tai kaupassa nälkähepulin koittaessa tai aina silloin kun itse olet syömässä ja napa-apina haistaa sen ja päättää näytellä nälkäistä ... Onko kellään muulla ylipäänsä vastaavia ongelmia?

Laiskan äidin versio tuosta peräänkuulutetusta pullonpitimestä.

Ja nyt kun aloin näiden keksintöjen perään kyselemään, niin samainen Niksi-Pirkka voisi vihjata korvat ja kaulan peittävästä, ohuesta piposta joka ei ottaisi napa-apinoita aivoon. Meidän napa-apinoiden heimoon kuuluva pikku Siisseli saa armottoman hepulin kun tuon kypäräpipon kanssa alkaa edes lähestyä sitä. Kun se viimein on tappelun kanssa saatu päähän, niin silmänräpäyksessä tuo 'naamareikä' on takaraivossa. Vinkkejä, anyone?

Tässä tämä riivatun pipo on vielä melkein päässä.


6 kommenttia:

 1. Mä oon jo antanut periksi kaulan peittämisen osalta. Tosin meillä se myssy on sitten aina silmillä.

  Niin, tuo pulloasia - Naikkarilla kapaloinnin opettanut kätilö kertoi, että muinoin, kun lapset olivat vauvahuoneessa eivätkä äitiensä luona, ne tupattiin kapaloimaan ja kapaloituna sitten tökättiin pystyyn. Sitten vaan pullo kapaloa vasten suuhun ja ta-daa. Juoma-automaatti oli valmis.

  Mä oon kaivannut sellaista narua, jolla tutti sidotaan pään ympärille niin, ettei sitä ensin heitetä lattialle ja sitten karjuta kun ei ole tuttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jestas, voin kuvitella millaisen kohtauksen tuo meidän 'terrieri' saisi jos sen menisi kapaloimaan ;o) Ja tuosta tutin pysymisestäkin mulla olis ihan valmis patentti ... kaikille lapsille voisi jo syntymän yhteydessä implantoida ylähuuleen (miksei alahuuleenkin) pienen magneetin ja sitten tuttiin vastakappale ja 'zalang' ... tutti pysyisi suussa ja jos tipahtaisi niin hakeutuisi sinne magneetin voimalla takaisin. Miten ihmeessä kukaan ei vielä ole tuota keksinyt?! :o/

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, se on mun mummin tekemä jo Ellimaikille melkein 14 vuotta sitten. Ja tervetuloa lukemaan blogiani!

   Poista
 3. Kiitos :)
  Ja noista kypärämyssyistä, Johan malli ainakin on sellanen mikä ei ole meillä tullut silmille. Ja se oikea koko toki myös, jos on yhtään kasvunvaraa=pyörii ympäri päätä ja hermot menee :) Many Months tekee ihania merinovillaisia, ja niissä on niskassa pieni pätkä kuminauhaa joka estää sitä pyörimistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota Johaa ei ollakaan vielä kokeiltu ja Many Monthsin laitan heti tilaukseen. Kiitos vinkeistä! Siisselillä on vielä niin pieni pää, jotta tuokin on Tutan pieni kypärä eikä pysy päässä.

   Poista