perjantai 16. maaliskuuta 2012

'Omenaa' tyynyn alla ...

Paras asia aamuissa ja oikeastaan ainoa hyvä asia, on aamukahvi. Aika ennen aamukahvia on ärripurrien ja mörököllien aikaa. Vasta aamukahvin jälkeen saa puhua.

Meillä asuu kiltti vauva, tosi kiltti. Siitä huolimatta hän jostain syystä haluaa kertoa kaikki harminsa mammalle aamulla n. klo 11.30, eli aamukahvi-aikaan. Epäsoveliasta käytöstä, todella epäsoveliasta. Kiltit vauvat kertovat harminsa vasta mamman aamukahvin jälkeen, jos moisia ylipäätään sattuu olemaan kerrottavana. Tästä on meilläkin ollut puhetta, mutta ilmeisesti meidän vauva ei vielä tunnista kahvin tuoksua, joten annettakoon tämä hänelle anteeksi vielä hetken ;o)


 Meidän vauvahan on suuri klassisen musiikin ystävä. Für Elise, Ave Maria, Brahmsin tuutulaulu ja Eine kleine Nachtmusik on taattua päiväunikamaa. Taikahuilulla pystyy jo siivoamaan ja käymään suihkussa. Wagnerin Tannhäuseriin totutellaan vielä. Toimisiko aamukahvillakin? Miksipä ei. Ja rauhan aamukahvien ajaksi tarjoaa herra Omena ja Spotify. Parhaiten tällä hetkellä tuntuu toimivan 'Amazing Grace' ja erityisesti 'God save the Queen'.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti