sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Casa di Mama

Meidän perheessähän kaikki ovat jossain määrin Buzzadoreja. Minä buzzaan tyttöjen juttuja ja mieheni Makkarainen buzzaa poikien juttuja, tytöt osallistuvat lähinnä koekaniineina ;o) Sukulaiset ja tuttavat pääsevät (pakotetaan) osallistumaan luonnollisesti myös!


Muutama viikko sitten mieheni sai buzzattavaksi Dr. Oetker Casa di Mama pizzoja. Hän järjesti muutaman pizza-illan ja mekin päästiin osallistumaan maistajaisiin. Maistettavana meillä oli 4 erilaista Casa di Mama pizzaa ja tässäpä meidän raatien tuomio pizzoista. 

Casa di Mama Deluxe on runsastäytteinen herkku, jossa on pepperoni-salamia, värikkäitä paprikoita ja tuoreita herkkusieniä täyteläisen tomaattikastikkeen ja runsaan juuston kera. Tämä pizza oli edusti minun mielestä eniten 'tyttöjen' pizzaa, olihan siinä eniten 'kasviksia'. Miesmaistajien mielestä tämä oli hyvä, mutta tavallinen.

Casa di Mama Trio di Carne on oikea 'rekkamiehen unelma'. Pizza sisältää pepperoni-salamia, jauhelihapullia ja kinkkua ja luonnollisesti täyteläistä tomaattikastiketta ja runsaasti juustoa. Siitäkin huolimatta, että nimesimme pizzan 'rekkamiehen unelmaksi', maistui tämä kaikille maistajille. Pizza oli maukas ja söpöt pienet lihapullat kruunasivat pizzan.

Casa di Mama Diavola on tulisen vahva ja miehekkään sipulinen pizza. Siinä maistuvat calabrese-salami, punaiset chilipaprikat sekä normaalia tomaattikastiketta mausteisempi kastike. Luonnollisesti tämänkin pizzan päällystää runsas juustokerros. Tämäkin oli mielestämme hyvä, todella maukas ja eriyisesti miestestaajien mieleen.

Casa di Mama Pepperoni-Salame taas on tuhdin tulinen pizza. Tässäkin pizzassa on pohjalla hieman mausteisempi tomaattikastike, päällä herkullista pepperoni-salamia ja lempeän tulisia vihreitä chilipaprikoita. Tämän pizzan kuorrutukseksi on Oetkerin Tohtori ripotellut Mozzarella- ja Edam-juustoa. Tämä oli kaikista maistamistamme pizzoista henkilökohtainen suosikkini. Se oli sopivan mausteinen, ei kuitenkaan liian tulinen. Mausteisuudesta huolimatta jopa 'alaikäiset' testaajamme vakuuttuivat tästä pizzasta.

Kaikissa Casa di Mama pizzoissa oli hyvänmakuinen ja rapea pohja, joskaan ei yhtä rapea kun samaisen Tohtori Oetkerin Stone Oven Tradizionale pizzoissa. Juustoakin oli mielestämme riittävästi ja tomaattikastike oli maukas. Hinta-laatu-suhteeltaan nämä olivat hyviä. Pizza tehdään meidän perheessä yleensä itse, mutta ns. 'paniikkitapauksia' varten ja iltapalaksi näitä varmasti tulee meidänkin pakkasesta ajoittain löytymään.


Casa di Mama -sarjaan kuuluu vielä 2 makua, Quattro Formaggi ja Mozzarella-Pesto, mutta näitä ei valitettavasti ollut meidän kaupassa saatavilla. 

Lopullinen tulostaulukkomme onkin seuraavanlainen:
 1. Trio di Carne
 2. Pepperoni-Salame
 3. Diavola
 4. Deluxe

2 kommenttia:

 1. Nam nam nam!! Oispa kiva päästä pizzakampanjaan mukaan herkuttelemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan buzzattu jo kahdesti noita Dr. Oetkerin pizzoja, viime keväänä muistaakseni Stone Oven Tradizionale pizzoja ja nyt noita Casa di Mama pizzoja. Hauskoja ja herkullisia testeiluja, NAM!

   Poista