sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Riivatun AW2012

Hiivatti noita erinäisiä AW2012 -mallistoja. Tähän aikaan vuodesta kun viimeisetkin lastenvaatemerkit julkaisevat AW-mallistojaan, on myös lastenvaatehullutus pahimmillaan. Kaikki yöt menevät jo julkaistuja mallistoja selaillessa ja uusien julkistamista vahtiessa. Tässä eräänäkin yönä vahtasin ja päivittelin kahvikupin voimalla muutaman verkkokaupan sivuja Mini Rodinin uuden AW2012 malliston julkaisua kuumeisesti odotellessa. Luonnollisesti meidän Siisseli olisi aivan OUT jos en onnistuisi saamaan haluamiani uuden malliston vermeitä. No kun se mallisto viimein pompsahti myyntiin, niin tuli paniikki. Mitä tilaisin?

Älkää nyt vaan luulko, jotten paniikiltani saanut mitään tilattua ;) Ehei, useastakin eri kaupasta on muutaman viime viikon aikana löytynyt jotain aivan välttämätöntä ja ehdottoman tarpeellista. Ja tällä viikolla olenkin sitten hoitanut oman osani postipoikien työllistämisestä, sen verran tiuhaan tahtiin ne on paketteja meidän laatikkoon kiikutelleet.

Me&I -paketista kuoriutui siilibody ja sukat sekä parit pöksyttimet. Babyshopin paketti kätki sisälleen nuo ihanaiset Mini Rodinin panda henkselipöksyt ja meiltä vielä puuttuvan kirahvipipon, pari Ebbeä ja vähän Petit Bateautä. Lilla Companyn pakettiin oli kauniisti kääritty suloinen Mini Rodinin mököttävä pupubody ja supermukavantuntuiset Gro Companyn Odin-housut. Ja MiniQ:n tädit olivat muistaneet meitä kauan kaivatulla Aarrekidin Puutarhassa-bodyllä. Millonkahan sitä panostaisi moisella teholla omaankin pukeutumiseen. Mun kaappi edustaa jotain menneiden aikojen AW-mallistoa :/

Body ja sukat Me&I Spikey, Housut Me&I

Uusi Mini Rodinin kirahvipipo 'vanhan' safari-haalarin kaveriksi.

Henkselipöksyt: Mini Rodini ja Body: Ebbe

Housut: Me&I, Body päällä: Mini Rodinin mököttävä pupu, Body pussissa: Aarrekid 
P.S. 'Eppusen kaapissa' on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa itsellesi tuota Me&I ihanaista siilikuosia peiton muodossa. Aikaa osallistua on tähän iltaan saakka, joten Hopi Hopi Eppusen kaapille osallistumaan ;)
P.P.S. Ja Riikan blogissa taas on POPin 50€ lahjakortin arvonta. Siihen on aikaa osallistua 17.9. saakka.

2 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia olet tehnyt!
  Kahden viikon päästä pitäi töihin, joten avasin tässä taannoin vaatekaapin oven. Aika nopee pistin sen takaisin kiinni, kyllä töihin voi mennä samoissa farkuissa ja teepaidassa aina viikon kerrallaan, eikö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mun mielestä voi viikon kulkea samoissa ... ainakin jos on pakko ... eikä muille tartte kertoa, että ne on ainoat ... sanot vaan että tykkäät niistä TODELLA paljon ja että niillä on jotenkin tunnearvoa ;) Mä meen kans töihin reilun kuukauden päästä, mutta onneks meillä on 'vermeet' työn puolesta. Toisaalta johonkin pitäis kai työmatkojen ajaksikin kääriytyä. Tätä silmällä pitäen ostin viikonloppuna myös itselleni farkut.

   Poista