maanantai 3. syyskuuta 2012

Nakkivaras ja harvahampainen buldoggi

Eilen aamulla heräsimme Siisselin kanssa ja suuntasimme samantien tarkistamaan näppylätilanteen. Vanhat näppylät alkavat olla jo kuivia, jopa osin hävinneitä eikä uusiakaan enää ollut tullut. Trippelhurra sille! Siirryimme alakertaan sotkemaan edellisenä iltana siistittyä olohuonetta ja ensi töikseen Siisseli esitteli uuden aarteensa. Yläikeneen oli taas ilman minkäänlaista varoitusta tupsahtanut toinen kulmahammas. Mä en enää luota noihin hammaskeijun toimituksiin. Tulevat milloin sattuuvat ja ilman minkäänlaista tilaustakaan. Tulkoon nyt sitten jos ovat tullakseen, mutta järjestys on mun mielestä hieman hupaisa. Nyt kun tuonne toiseen kulmaan vielä tulee se toinen kulmahammas niin Siisseli muistuttaa likimain harvahampaista buldoggia ;)

Iso näppylä nenässä :)
Muutamassa päivässä on tapahtunut jotain muutakin ihmeellistä tuon lapsukaisen kehityksessä. Aiempi lattialla pyöriminen on muuttunut (ainakin meidän) kilpikonnaa huomattavasti nopeammaksi ryömimiseksi. Samoin vauhti kävelytuolin kanssa on kiihtynyt aivan uudelle tasolle ja valitettavasti myös kädet ovat joko pidentyneet 15cm tai ainakin niiden ulottuvuus on kasvanut tuon verran. Pöydät, tasot ja laatikostot ovat meillä tätä nykyä varsin 'puhtaat', lattiat eivät.

Pakoon!
Ei onnistunut.
Illalla Ellimaikki ja Insinööri olivat lähteneet syksyn ensimmäisiin Norppa-harjoituksiin ja me jäätiin Siisselin kanssa kotimiehiksi. Ajattelin hyödyntää tilaisuuden ja vilkaista BigBrotherin 24/7 -kanavaa. Istahdin sohvalle, eikä aikaakaan kun keittiöstä alkoi kuulua tasaista rapinaa ja maiskutusta. Päätin tarkistaa tilanteen. Keittiöstä sain itse teosta kiinni nakkivarkaan tovereineen. Siisseli oli ajellut kävelytuolillaan jääkaapin viereen, avannut alaluukun ja löytänyt nakkipaketin. Käsi kävi kun pulunsyöttäjällä kun se viskeli nakkeja rikoskumppanina toimineelle Piskille, samalla pidellen tiukasti toisessa kädessä omaa nakkiaan. Piski luikki vähin äänin karkuun mun tullessa paikalle, mutta Siisseli jatkoi muina miehinä nakkinsa pureskelua. Mulle ei tosin tarjonnut yhtään. Monta lie Piski ehtinyt saada, pakettiin oli jäänyt 5 nakkia? Ehkä tuo eilen puhjennut uusi hammas innoitti moiseen rikokseen tai sitten hiivattilaiset kirjahyllyn päältä yllyttivät tihutöihin :)

Nakkivaras jäi kiinni itseteossa. Piski ehti pakoon.
P.S. Tällä välin oli se toinenkin kulmahammas toimitettu tilaamatta. Nyt meillä todella asuu se harvahampainen buldoggi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti