perjantai 17. elokuuta 2012

Special offers at Lötiekids

Keväällä kirjoittelin täällä ja täällä ihanaisesta espanjalaisesta lastenvaatemerkistä, Lötiekidsistä. Meille kotiutui silloin kevät-kesämallistosta fillari-shortsit ja t-paita sekä Lötiekidsin Carolilta lahjaksi saatu 'muikkubody'. Nyt ne ovat olleet meillä kesän käytössä ja täytyy sanoa, etten muista koska olisin törmännyt yhtä hyvälaatuisiin ja mukavan tuntuisiin vaatteisiin.

Espanjan auringossa kesä vain jatkuu, joten alennusmyynnitkin alkavat hivenen myöhemmin. Tänään huomasin Lötiekidsin sivuilla kevät-kesämalliston alen alkaneen. Alennukset koskevat kevät-kesämalliston vaatteita ja ovat voimassa syyskuun alkuun saakka. Postikulutkin ovat vain 3,50€ kun tilauksen summa ylittää 19€ ja yli 70€ tilaukset kulkevat Posti-Paten kyydissä ilmaiseksi. Aleostoksia pääset tekemään vaikka tästä.


Sometime ago I wrote about Lötiekids, lovely spanish clothes for kids. Our daughter has bicycle printed shorts and t-shirt and fish printed body. After few months of using them I can say that I've never seen better quality or  more comfortable clothes ♥ Now there is special offers of spring and summer collection at Lötiekids.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti