lauantai 25. elokuuta 2012

Diamonds are the girls best friend

Meille pompsahti pitkästä aikaa eilen paketti Nextiltä. Ei kuitenkaan mikää suurensuuri paketti, vaan ihan pienenpieni. En ollut pitkään aikaan (pariin kuukauteen) tilannut Nextiltä vaatteita Siisselille ja reilu viikko sitten selailin heidän syysmallistoaan. Täytyy myöntää, että keväinen mallisto 'tykästytti' enemmän verrattuna viime viikoiseen, mutta toki sieltä aina jotain tilattavaa löytyy. Siisselin komero huuteli leggareita syksyksi, joten sellaisia siis etsimään. Kirkkaankeltaiset olisi kivat, samoin tummansiniset ja sellaiset luulinkin löytäneeni . Kaikki raitapaidatkin olivat kesän aikana jääneet pieniksi, joten kun rusetilla varustettu sellainenkin sattui löytymään, niin ostoskoriin vaan leggareiden seuraksi. Enempää en uskaltanut tällä kertaa tilata, koska edellisestä tilauksesta oli jo hivenen aikaa ja en ollut aivan varma tuosta tämänhetkisestä koosta. Siisseli on nyt 7,5kk ja kesällä pieniksi jäivät Nextin 3-6kk koon vaatteet, muutama koon 6-9kk paita oli vielä käytössä, mutta eivät nekään pitkään mahtuisi. Eli melkein tuo 9-12kk olisi tällä kai hetkellä sopiva ja oikea koko, mutta kuinka pitkään? Uskaliaana tilasin leggarit ja paidan koossa 12-18kk. Kyllähän ne joskus olisivat sopivat, keväällä viimeistään.

Photo by Next

DHL:n seurantakoodin perusteella pakettia oli yritetty toimittaa meille jo maanantai-aamuna, jota hiukan epäilen, koska olimme koko päivän kotona/hereillä/kuulolla, eikä meidän ovikello soinut kertaakaan. Tiistaina olivat Posti-Patet myös käyneet ovemme takana luonnollisesti juuri sen tunnin aikana kun emme olleet kotona. Keskiviikkona olivat sitten jo uskaltautuneet jättämään ilmoituksen käynnistään postilaatikkoon, joten varasin itselleni tuontiajan perjantaiksi. Käsittämätöntä tehottomuutta ja resurssien hukkaamista DHLltä. Onko tuossa nyt mitään järkeä kierrellä ihmisten ovien takana pimputtelemassa ovikelloja ja vielä virka-aikana, jolloin harva tuskin on kotona? Ja vasta kolmannella yrittämällä jättää ilmoitus käynnistään? No tuossa 'käynti-ilmoituksessa' oli sentään osoite, jossa saattoi käydä varaamassa itselleen sopivan tuontiajan. Tuonti-ajat olivat arkipäivinä klo 8-16. Järjetöntä tuokin. Edes näin vanhusmammalomalaisena en välttämättä ole  kotona koko päivää odottelemassa jotain hiivatin postilähetystä, mutta nyt sitten oli pakko olla. Toki itsehän olin tuon paketin tilannut :)

No paketti saapui ja avasin sen innoissani. Paita oli kiva. Leggarit olivat siniset ja ... ei aivan kirkkaankeltaiset. Tottapuhuen ei lainkaan kirkkaat eikä keltaiset. Ehkä sittenkin sinapinkeltaiset?  En sitten tullut lukeneeksi, että leggari-setin nimikin oli 'Ochre and Navy leggins', joten eihän ne tietenkään olleet kirkkaankeltaiset. Toinenkin yllätys löytyi. Tilatessani huomasin kyllä, että leggareiden lahkeissa oli napit, mutta en huomannut että nappien kaverina oli Kruunun jalokiviä suuremmat timantit! Hetken hämmennyksen jälkeen tuumin, että pitäähän jokaisella tytöllä muutamat timantit olla, joten ne olikin lopulta aika hienot. Eikä tuo toisten leggareiden 'uusi' värikään enää häirinnyt, vaan se alkoi näyttää suorastaan tyylikkäältä raitapaidan kaverina.Diamonds :)
Reilun viikon aikana olen onnistunut hankkimaan Siisselille useat legginsit, muutamat muut housut ja tämän viikkoisista Me&I-kotikutsuista myös parit pöksyt. Eli housuja alkaa olla enemmän kuin ehditään käyttää ja siitä huolimatta ne kirkkaankeltaiset puuttuu?!

P.S. Nuo timantit löytäessäni mulle jotenkin sellainen 'bon vojaash-olo'. Samoin oli käynyt 'männä vuonna' eli joitain vuosia sitten, kun lomamatkallani muutaman siiderin jälkeen päätin käydä ostamassa silmälasit. Upeat löysinkin, kaupan kalleimmat. Jälkeenpäin ymmärsin miksi. Ostaessani huomasin, että sangoissa oli pikkutimantit, en kuitenkaan niitä kymmeniä muita timantteja jotka oli kavalasti 'piilotettu' sankoihin. Onneksi ne oli piilotettu sankojen läpinäkyviin osiin, joten eivät liiemmin häirinneet alkuhämmennyksen jälkeen.
P.S.2. Tarkennuksena vielä, etten ollut nauttinut yhtään siideriä leggareita tilatessani ;)

3 kommenttia:

 1. me löydettiin name it merkkiset kirkkaankeltaiset leggarit siirille kesällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltaiset me vielä tarvittas. Täytyy yrittää vielä metsästää noita :)

   Poista
 2. p.s. aivan valtavan ihana rusettipaita :)

  VastaaPoista