keskiviikko 1. elokuuta 2012

God Morgon

God morgon vaan täältä Tukholmasta! Tai oikeasti pitäisi sanoa kai God natt tähän aikaan illasta :)

Testiperheellämme on jälleen testituloksia jaettavana. Viime viikolla Siisselin puurotestit saivat päätöksensä ja nyt testailussa ovat olleet Arla Ingmanin God Morgon Bifido tuoremehut. Mehut tulivat testattaviksi tällä kertaa Hopottajien kautta.

Photo by Hopottajat

God Morgon Bifido mehut ovat terveysvaikutteisia tuoremehuja, jotka sisältävät vatsaa hellivää Bifidobacterium lactis NHO19™ -maitohappobakteeria. Makuja näissä Bifido-tuoremehuissa on kaksi; appelsiini ja omena. Molemmissa mehuissa pohjana ystävälliseksi mainostetulle bakteerille (fruit & friendly bacteria) on hedelmälihaa sisätävä täysmehu.

Friendly bacteria :)

Meidän perheessä tuoremehua juodaan lähes päivittäin ja se kuuluu meillä lähinnä aamupalapöytään. Aamupalalla olemme siis muutaman viikon ajan nyt maistelleet näitä Bifido-tuoremehuja, kumpaakin makua. Tuon ystävällisen maitohappobakteerin tehosta en osaa sanoa mitään, mutta kumpikin mehuista oli erittäin hyvän makuista. Maku oli jotenkin pehmeämpi kuin normaalin appelsiini- tai omenatuoremehun maku. Hintaakaan näillä mehuilla ei lähikaupassamme näynyt olevan sen enempää kuin muillakaan mehuilla, joten varmasti tulemme ostamaan näitä jatkossakin. Siisseli ei vielä mehuja ole maistellut, mutta tässäkin testissä itse tuotteen pakkaus tuntui olevan erityisen maukas ja mielenkiintoinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti