maanantai 25. kesäkuuta 2012

Lötiekids vol2

Jokunen aika sitten kirjoittelin blogissani minulle uudesta lastenvaatemerkistä Lötiekidsistä. Ihastuin heidän valikoimaansa siinä määrin, että tarkoitukseni oli tilata kokeeksi jokunen vaatekappale heiltä ja luonnollisesti ajattelin jakaa kokemukseni täällä teidän kanssa. Pari lukijaani onkin jo kysellyt kokemuksiamme :)


Noin pari viikkoa sitten tilasin Siisselille pitkällisen harkinnan jälkeen polkupyöräkuvioisen t-paidan ja shortsit. Ei sillä ettenkö olisi helposti löytänyt jotain tilattavaa, pikemminkin oli hankala valita mitä tilaisi kun olisin halunnut tilata melkein koko malliston. No viime viikolla Savonlinnasta kotiuduttuamme meitä odotti ihana paketti Barcelonasta. Lötiekidsin sivuilla mainitaan erikseen, että he paketoivat tilaukset kauniisti kalalogolla kuvioituun silkkipaperiin, niin että vastaanottaja voi ilolla vastaanottaa tilaamansa tuotteet. Näin todella oli. Meidänkin postipaketista kuoriutui niin kaunis silkkipaperikäärö, että pakettia avannut Ellimaikki ehti sipaista sen auki innoissaan niin nopsaan, etten meinannut ehtiä kuvaa siitä napsaista.



Kauniin silkkipaperikäärön sisältä löytyi aivan ihanan pehmoisesta, roosan värisestä puuvillatrikoosta tehdyt, polkypyöräkuvioidut t-paita ja shortsit. Yllätyksekseni paketissa oli myös harmaa kalakuvioinen body, jonka Lötiekidsin Carol oli lähettänyt lahjaksi Siisselille. Kiitoksia Carolille ihanasta yllätyksestä! Thank you Carol for such a lovely surprise!



Puimme heti seuraavana aamuna kalabodyn päälle ja juhannushelteistä Siisseli nautti suloisessa fillariasussaan. Body on malliltaan ns. 'valekietaisubody' eli se näyttää edestäpäin sellaiselta kietaisumallilta, mutta on kuitenkin ihan tavallinen pään yli pujotettava malli. Kaula-aukossa ei ollut neppareita, joka aluksi neppareihin tottuneena ihmetytti, mutta kaula-aukon mallin ja materiaalin erinomaisen joustavuuden vuoksi neppareita ei kyllä kaivannut edes meidän Siisseli, joka ei liiemmin paitojen pukemisesta pidä. Kalakuosi oli vähintään yhtä ihana kuin miltä se kuvissakin näyttää. Fillarikuosi on mielestäni vielä suloisempi ♥ T-paidasta löytyi bodysta puuttuneet nepparit kaula-aukosta, jotka oli kivasti piilotettu taitteen sisään. Shortseissa on takana suloinen pieni takatasku.

Photo: Lötiekids

Materiaalina Lötiekidsin vaatteissa käytetään korkealaatuista puuvillatrikoota, johon on lisätty 5 % elastaania käyttömukavuuden takaamiseksi. Materiaali todella on äärimmäisen pehmeän ja miellyttävän tuntuista, kunpa tekisivät aikuisillekin noin mukavia vaatteita. Nyppyyntymisen, kutistumisen ja värien haalistumisen estämiseksi kankaat ja myöhemmin vielä niistä tehdyt vaatteet on huolellisesti pesty ennen pikku käyttäjille päätymistä. Luonnollisesti vaatteet on myös testattu allergeeneja ja muita herkälle iholle haitallisia aineita vastaan.

Tilaamisen helpottamiseksi Lötiekidsin sivuilta löytyy kokotaulukko, jonka mukaan tilasin Siisselille vaatteet koossa 12-18kk. Edellä mainitun koon pitäisi taulukon mukaan vastata kokoa 74/80. Siisseli pitää tällä hetkellä pääasiassa kokoa 68, muutama niukempaa mitoitusta oleva 74 kokoinen vaatekin löytyy. Pidempää käyttöikaa ajatellen tilasin siis  suoraan vähän reilumman koon. Nuo malliston vaatteet näyttäisivät kaikki olevan sellaista vähän 'tiukahkoa' mallia, joka ei ole tarkoitettukaan löysäksi. Meidän Siisseli on sellainen jäntevän täyteläinen kuin pieni siili ja tämän vuoksi usein otankin hieman reilummat koot tiukemmista vaatteista. Tilaamamme koko oli mielestäni todella hyvä. Erinomaisen joustavuutensa puolesta menee varmasti syksyllä ja vielä ensi talvenakin, muttei ollut lainkaan liian suuri nyt pidettäväksi. Edellinen kokokin olisi varmasti mahtunut, mutta tuskin enää talvella. Eli kerrankin sattui meille oikea koko, heti!

Me molemmat Siisselin kanssa tykästyttiin kyllä todella noihin vaatteisiin niin, että aiotaan tilata pikimmiten lisää ja innolla odotetaan seuraavaakin mallistoa! Ja suosittelen todella kaikille, jos vaan sattuu muutoin silmää miellyttämään. Meitä ainakin miellyttää ♥

Piece of chicken and new t-shirt ♥

Daydreaming with umbrella :)


Short summary also in english. We just received lovely and beautifully wrapped package from Lötiekids Barcelona. Inside of that beautiful package was bicycles printed t-shirt and shorts and surprisingly also cute fish printed body for our daughter. Thank you Carol for that lovely surprise! Material of these absolutely cute clothes was extremely soft and comfortable. These are our first clothes from Lötiekids but for sure not the last ones ♥

4 kommenttia:

  1. Kiva lukea kokemuksia merkistä. Ehkäpä meille se merkin isoin koko saattaisi mahtua jos vastaavat kokoaan! =)

    VastaaPoista
  2. ihana paketti..aika pienillä asioilla sitä saa mukavamman mielen paketin vastaanottajalle, kaunis paketti on vähän toista kun muovipussiin pakattu vaate enkä usko että siinä aikaa tai rahaa sen enempää tuhlautuu. olen iloinen puolestanne, kivat kuteet :) terkkuja vaan meiltä dinosauruspöksyiltä :D

    VastaaPoista
  3. Hi Maria!

    Very nice post and very very cute daugther! She is really lovely and she seams very friendly.

    Regards,

    Carol.

    VastaaPoista