perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kasvihuoneen rakennus ...

Viime päivien blogihiljaisuus ei todellakaan ole johtunut kauniista ja lämpöisistä kesäpäivistä! Syynä on ollut vihdoin (lähes 7 viikon odottelun jälkeen) saapuneen kasvihuone-vihervajan rakennusm joka on vienyt aikalailla mehut ja voimatkin rakentajista ... musta ainakin. Aamulla olen poikkeuksellisesti herännyt ennen Siisseliä suunnittelemaan seuraavaa rakennusvaihetta ja illalla kun on saanut vasaran akkuporan laskettua kädestään, niin ei ole paljon unta tarvinnut houkutella ja näin on bloginkin päivitys jäänyt harmillisen vähälle. Parannan tapani heti kun tuo riivatun unelmien kasvihuone valmistuu :)







Nyt rakennus on jo siinä vaiheessa, että tomaatti- ja kurkkuparat ovat päässeet sijaiskotina toimineesta Ikean siniseen kassiin upotetusta Biolan kasvusäkistä muuttamaan omaan hienoon kasvualtaaseensa, kasvihuoneen lämpöön :)

2 kommenttia:

  1. jee! kylläpäs se näyttää hienolta:) jo vain maistuu kohta siisselille mamman tekemä tomaattipasta omista tomaateista-sitä on hyvä syödä uusilla hampailla,hihihii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienolta alkaa jo näyttää ja vielä hienompi tulee kun saadaan tuohon viereen se pieni patiokin tehtyä ♥

      Poista