tiistai 20. marraskuuta 2012

Lötiekids - norsuja ja taloja

Piipahdin pitkästä aikaa Lötiekidsin sivuille katsomaan josko jotain uutta olisi ilmestynyt. Edellisestä mallistostahan meiltä löytyy jo fillari-paita ja -shortsit sekä kala-body. Laadultaan nuo ovat olleet todella hyviä; ovat kestäneet pesun nyppyyntymättä ja haalistumatta, muotonsa ja kokonsa ovat pitäneet täysin, nepparit ovat edelleen paikoillaan ja mikä parasta, kangas on aivan ihanan pehmoista ja silti napakkaa. Tämän vuoksi olenkin jo tovin odotellut uutta mallistoa. Tänään siis 'eksyin' salaa insinööriltä noille sivuille ja siellä ne olivat ... norsu- ja talokuosit syötävän herkullisissa uusissa väreissä, laventelissa ja turkoosissa. Paidatkin olivat saaneet pitkät hihat talven kunniaksi. Mä luulen, että meidän Siisselin on pakko saada tuollainen turkoosi talomekko ja laventeli norsu-paita :)

photo by Lötiekids.com

photo by Lötiekids.com

3 kommenttia:

 1. Olipas kiva kuulla suomalaisen "suusta" tulevia kommentteja tästä merkistä! Olen nimittäin harkinnut ottavani Lötiekidsin verkkokauppani valikoimiin ja käyttökokemuksia on siksi aina mukava lukea :)

  - Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii nämä sopisivat ihanasti Lillan valikoimaan. Meillä on todella jo useampi Lötiekidsin vaate ja mä en ole ollut mihinkään vaatemerkkiin yhtä tyytyväinen. Laatu on aivan erinomaista, vaatteet suloisia ja pehmeitä, malliltaan hyviä, hinnaltaan huokeita, toimitus nopea, asiakaspalvelu Lötiekidsin Carolin kanssa on aivan omaa luokkaansa .... voisin kehua merkkiä loputtomasti. Ainoa huomionarvoinen seikka on, että ainakin meille olen ottanut aina seuraavan koon käytössä oleviin nähden. Matsku on tosin niin joustavaa, että mahtuuvat kyllä pitkään.

   Jään siis odottelemaan näitä Lillan valikoimaan :)

   Poista
 2. Nonni, nyt se sitten on tulossa Suomeen. Lötiekids nimittäin! Toivotaan, että muutkin suomalaiset tykästyvät merkkiin :)

  - Jenni

  VastaaPoista